100ü aşkın bölüm oldu artık inişe geçelim ya yeter ben elbaftır lodestardır onları görmek istiyorum.
Yc2 ayarındaki adam Sanji ise gayette güzel tekmesini yer. Sanji'den söz ediyoruz. Bir de King'i sorgulamaya gelene kadar sorgulanacak çok şey vardı önceden. Örneğin, Kaido. Gerçekten son bölüme kadar herkes gücünü sorguluyordu; ama Oda, son bölümle beraber çok iyi bir şekilde toparladı. King'e sıra gelince de aynısını göreceğiz. Ben orada King ve Queen'in, Marco ile dalaşmalarını ciddi olduğunu da düşünmüyorum. Kısa dalaşlar vardı. Ki dövüş içerisinde adam başka başka işler ile uğraşıyordu. Aynısı Queen içinde geçerli. Bunları okuduk ve gördük.Zaten 2v1 atıyorsun karşındaki adam da sağ kol 3 aşağı 5 yukarı aynı ayarda olmanız gerek üstüne yanında yc2 var. Hala gelmiş yc2 ayarındaki adamdan saldırı yiyorsun. Gözlem hakisini azcık bile koklamış olsa zaten tekmeyi yemez hadi azcık bile gözlemin yok o durumda zaten her şey senin lehinde gözleme gerek bile yok üstüne uçan adamı da görürsün artık. E bunu da göremiyorsan savaşta ne arıyorsun.
Elbaf böyle olacak:100ü aşkın bölüm oldu artık inişe geçelim ya yeter ben elbaftır lodestardır onları görmek istiyorum.
Gönül ister ki olsun...Sanji ile vs atacak diye.
Zoronun elinde de sanjinin suitine benzer şekilde bir içecek var onu da zoro giynicek diyelim ?
Kapak resminden az bir şeyler sallayalım.
Sanji'nin ceketinde 32 numarası var. Queen'in ödülü 1.32 milyar beli . Bir de altında I will cook yazıyor. Sanjinin Queen'i bu arc haşlama yapacağı kesinleşti.
Karşındaki adam dediğin amiral seviyesinde. Marco’yu çok hafife alıyorsunuz.Zaten 2v1 atıyorsun karşındaki adam da sağ kol 3 aşağı 5 yukarı aynı ayarda olmanız gerek üstüne yanında yc2 var. Hala gelmiş yc2 ayarındaki adamdan saldırı yiyorsun. Gözlem hakisini azcık bile koklamış olsa zaten tekmeyi yemez hadi azcık bile gözlemin yok o durumda zaten her şey senin lehinde gözleme gerek bile yok üstüne uçan adamı da görürsün artık. E bunu da göremiyorsan savaşta ne arıyorsun.
Cin iki kere Sanji’yi yere cakar bolumunu unuttun.-Big Mom ona ok atmaya çalışan Kidi başından def eder. O sırada sasaki frankyyi kovalamaya başlar.
-Big mom sasakiyede tek atar
-Sanji yolda daifiku ile sürtüşür. Savaş sonuçsuz kalır.
-Yamato sağa sola doğru koşmaktadır
-Baygin gözüken Luffy birden uçmaya başlar.
-Kaidou kralın hakisiyle uçmak mı bunu sadece en güçlüler yapabilir.
-Luffy evet yeni öğrendim. Seni yeneceğim.
-Kınlardan biri daha gruptan ayrılır
Oda gibi yazdım alın size senaryo
Nepalli’nin paylaştığı spoilerlara nereden bakıyorsunuz?Nepalli ruh hastası sallaya sallaya kolpacılığı profesyonel seviyede yapmaya başladı. Adanmışlığına ve işsizliğine hayranım
Spoiler demeyelim de bir işsizin fantezileri diyelim. Konunun ilk mesajında yazılmış aynı sayfada bir arkadaş çevirisini yapmış.Nepalli’nin paylaştığı spoilerlara nereden bakıyorsunuz?