Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lance şunu paylaşmış:

Yamato'nun meyvesine değiniyor olabilir. Kaplan çıkacak gibi tahminler vardı.
Bu arcta kaplan çıkmazsa ayıp olur. Ve bence Yamato kesinlikle kaplan çıkacak. Kaçarı yokkkk.

Sizi bilmem ama ben gelecek bölümde Kaido-Yamato yüzleşmesini veya Kaido-Momonosuke yüzleşmesini görmeyi istemiyorum.

Çünkü Luffy'nin böyle bir senaryo için harcanması beni tatmin etmiyor.Aksine beni seriden soğutuyor.

Luffy, Kaido ile güzelce savaşabilirken sırf bu yüzleşmeler yaşansın diye harcanması benim için hayalkırıklığı.

Luffy tabiki Kaido'ya yenilebilirdi.Bu çok abes birşey değil.Ancak Luffy'nin bir bölüm öncesinde Kaido ile savaşabiliyorken bir anda yeniliyor olarak gözükmesi benim için büyük hayalkırıklığı.

Ne oldu da Luffy yenildi?Kaido yeni bir teknik mi kullandı?Hiçbirinin cevabı hayır.Yüzleşme için Luffy'nin yenilmesi,kurtarılmaya muhtaç hale gelmesi gerekiyordu.En azından Oda böyle düşünüyordu.

Ve tabikide düşündüğü şeyi yaptı Oda.

Neyse ben bu sayıyı okumayacağım.İnşallah yüzleşme için bizim Luffy'i harcamamıştır.Yoksa üzülürüm.
Luffy zaten hayal kırıklığı demek. O kısım hayli ironik olmuş :)

Kaido-Yamato yüzleşmeli!

Bu arcta kaplan çıkmazsa ayıp olur. Ve bence Yamato kesinlikle kaplan çıkacak. Kaçarı yokkkk.

Luffy zaten hayal kırıklığı demek. O kısım hayli ironik olmuş :)

Kaido-Yamato yüzleşmeli!
Yamato'dan beklentin neler,Kaido ile kapışabilir mi ? Sağlamından bir hasar bırakabilir mi Kaido'ya.

Artık iş öyle bir noktaya geldi ki,Kaido'ya bir şeyler yapabilmen için çok üst düzey teknikleri kullanabilmen gerekiyor,İçten patlamalı haki,kral hakiyi saldırılara ekleme gibi.

İster hakili,ister hakisiz ne kadar dayak yerse,yesin kemikleri kırılmayan bir adam bu,Luffy ama lastik meyvesi dandik :)
Aynen bir yanda okyanusu bir vuruşuyla yarıya bölen meyve diğer yanda cehennemin kendisi Magma, okyanusu yine tek hamleyle buza çeviren meyveler,logialar felan filan. Yer çekimi, karanlık, buda ve mistik zoanlar.

Ama lastik meyvesi kemik kırılmasına karşı olduğu için muazzam meyve dandik değil.:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık