Zoro her ne kadar saçma sapan bir hale düşmüş olsa da şu ana kadar yaptıklarıyla, Luffy'i çıkar diğer tayfa üyelerinin tamamından daha çok ön plana çıkmıştır arc içerisinde. Böyle rezilliğe can kurban diyordur içten içte.Bizim tayfada açık ara en rezil konuma düşen Zoro oldu.Bakalım 2.ci aday kim olacak.Luffy bayılma dışında ciddi bir hasar aldığını görmedik.Diğerleride hala ayakta iyi gidiyorlar.Nami ve Usopp bile başlarına gelmeyen kalmadı hala dövüşüyorlar.
Apoo’nun bizim tarafa gecme ihtimali cok yuksek. En azindan Hawkins’e kiyasla Apoo’nun Canavar Korsanlari’na ihanet etme olasiligi cok daha fazla gozukuyor su noktada.Gösteri alanında olanlar:
Bizim taraf:
Kaido tarafı:
- Marco (Sağlam)
- Chopper (Sağlam)
- Drake (Sağlam)
- Queen'e "Yavşak!" diyen adam. (Sağlam)
Gösteri alanına gelenler:
- Zurnacı ( Çok hırpalandı yani "Jacklendi" )
- Queen (Sağlam)
- King (Sağlam)
- Perospero (Sağlam ama hırpalandı)
Ortalıkta böyle bir denklem var.
- Sanji (Sağlam)
- Neko ( yaralı ama dövüşebilir )
- Zoro (Ağır yaralı)
- İzo (yaralı ama dövüşebilir)
- Kawamatsu (Yaralı)
Round sayısı vermedim. Ama bir kez daha olursa toplanak Oda'nın evini basak.Bir kere daha kaybederse Kaptanlığı Zoro'ya bıraksın, gitsin parkta salıncak falan bulsun kendisine
Küçük görmüyorum hacı sen olayı yalnış anladın. Diğer Yonko'lar ile Handikaplı vs'ler atıyor bu vs'ler sayesinde de kendini geliştiriyor. Teach'e gelene kadar tam bir Yonko kuvvetinde olur bundan dolayı Teach ile 1v1 yapar diyorum. Küçük görmek ile alakalı birşey yok yani.Ya ben insanlar Teach'i neden bu kadar küçümsüyor anlamıyorum. Arkadaşlar Teach dediğimiz adam serinin başından beri gördüğümüz birisi. En güçlü meyve denen 2 meyveye de sahip olan birisi. Bu adamı Shanks o kadar tehdit olarak görüyorki Gorosei'nin yanına Teach hakkında konuşmaya gidiyor. Oda, Oden flashbackinde Teach'in çocukluğundan beri ne kadar güçlü olduğuna değindi. Tüm bu ayrıntıları geçsek bile adam animenin ANA KÖTÜSÜ. Bu One Piece bile olsa en nihayetinde bir anime/manga serisi ana kötü en güçlü olmayacakta kim olacak. Ben Shanks ve Luffy vs Karasakal gibi iddialı bir dövüş bile görebileceğimizi düşünüyorum. Artık Teach'i hafife almayı bırakın yahu.
Ben öyle düşünmüyorum. Teach son adam, bu adam ile olacak savaştan sonra KK olarak anılacak, eğer bunu da başkası sayesinde kazanırsa bırak KK olarak anılmasın şahsen benim gözümde KK olmaz.Tam tersi bir tek teachi alamaz diğerleri zorlanır
Teach'in son düşmanı olacağını sanmıyorum. Luffy bunu yendikten sonra KK olarak anılıp son düşmanının karşısına çıkacaktır serinin finalinde.Ben öyle düşünmüyorum. Teach son adam, bu adam ile olacak savaştan sonra KK olarak anılacak, eğer bunu da başkası sayesinde kazanırsa bırak KK olarak anılmasın şahsen benim gözümde KK olmaz.
Rezil konuma düşmek; iki Yonko saldırısı karşısında kemiklerin kırılması. Haterlerinin beklentisi senden daha fazlaymış Zoro.Bizim tayfada açık ara en rezil konuma düşen Zoro oldu.Bakalım 2.ci aday kim olacak.Luffy bayılma dışında ciddi bir hasar aldığını görmedik.Diğerleride hala ayakta iyi gidiyorlar.Nami ve Usopp bile başlarına gelmeyen kalmadı hala dövüşüyorlar.