Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hera Zeusu yemeğe çalışırken naminin sopası heranin agzindaydi.Zeus wanoya gelmeden önce nami ile takılırken sopaya girip çıkabiliyordu.Belki bir ihtimal Zeus oradan kurtulmuş olabilir.

Bir süre Luffy görmeyeceğiz gibi umarım fazla sürmez.Bundan sonrası Kid vs Koca Ana savaşına yoğunlaşacak gibi.Law da bir sonraki bölümde muhtemelen savaşa katılacak.

O-Tama bayıldığı için kaidonun smile kullanıcılarini kendi tarafına çekemeyecek gibi.Savas Ayni Dressrosada olduğu gibi savaş dahada cıkmaza giricek herşey kötüye gidiyor gibi olucak bir süre daha ve sonrası malum Luffy ortaya cikicak destansı bir final konuşmaları vs vs...

Momo bari babasının notlarını okusa da ilgi çekici şeyler özelikle Joyboy la ilgili.

Toki çıkacaksan ortaya çık gayri Savasin sonuna mı işinladi kendini naptı kadın...

Tachibana

Gölgelenmiyor aslında gücüne göre çok fazla icraat yapıyor bile denilebilir yani.
Hmm,katılmıyorum. Nami eski bölümlerde de göründüğünden çok fazlasını ortaya koyardı. Kalifa'yı kim yener derdi şu günün şartlarına uyarlasak. Adam akıllı bir karşılaşmasını bekliyordum o yüzden...:bilmem:

Hmm,katılmıyorum. Nami eski bölümlerde de göründüğünden çok fazlasını ortaya koyardı. Kalifa'yı kim yener derdi şu günün şartlarına uyarlasak. Adam akıllı bir karşılaşmasını bekliyordum o yüzden...:bilmem:
O dönemki Nami'nin Kalifa ile arasındaki fark şu anki Nami'nin Ulti ile arasındaki farktan azdır. Çok uçuk kaçık seviyelerdeyiz ve Nami'de Zeus yokken, canısının bu seviyelerde yapacağı ekstra bir şey olacağını sanmıyorum.

Tachibana

O dönemki Nami'nin Kalifa ile arasındaki fark şu anki Nami'nin Ulti ile arasındaki farktan azdır. Çok uçuk kaçık seviyelerdeyiz ve Nami'de Zeus yokken, canısının bu seviyelerde yapacağı ekstra bir şey olacağını sanmıyorum.
Adını hatırlayamadığım CP tekniklerini yapıyordu Kalifa, Nami ise su baloncuğu atıyordu. Oransal olarak çok daha zayıfdır bence.

Kalifa çok tehlikeli bir karakter değildi. Ulti büyük sıkıntı. Nami de fiziksel olarak kendine çok bir şey katmış değil o dönemden bu yana. Memeleri dışında tabi.
2 yıl aradan sonra Nami ve Usopp'a düzgün bir power up verseydi iyiydi. Zeus diyorduk ama ne olacağı belli değil. Usopp da silahına şeytan meyvesi yedirse iyi olacak.

2 yıl aradan sonra Nami ve Usopp'a düzgün bir power up verseydi iyiydi. Zeus diyorduk ama ne olacağı belli değil. Usopp da silahına şeytan meyvesi yedirse iyi olacak.
Nami'ye Zeus'u verecek ki bu müthiş bir p-up. Tabi Zeus'un gücü kısılı olacaktır şimdi büyük ihtimalle ama olsun. Usopp'a ise diyecek bir şey yok. B.haki + Tüfek verse eline karakter uçup gidecek ama Oda bunu istemiyor :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık