Biri konu açsın Sanji joyboydur diye DJ COC çıktı.
Ben bunu şu şekilde yorumluyorum. Bence bizim taraftan bir tek Marco'nun dengi var. O da King, bire bir savaştığı zaman yener. Geri kalan bizimkilerde hiçbiri eşleşeceği rakiplerde bire bir yenemeyeceği için öncesinde başkaları araya girerek düşmandan önden önden can götürüyor.Çöp bölüm. 50 berilik chooper katakuri yensin hatta queen az kalır. Yav hiç alışmadığımız şeyler yapıyor şu adam ya. Herkes dengiyle neden dövüşmüyor. Abi hala vs ler belli değil böyle bişey olabilir mi. Belkide bellidir demek ki böyle olacak vs ler herkes herkese girecek yemin ediyorum vallahi billahi sinirleniyorum
Wci arc bakmadım ama Pedro ölmesine rağmen arc sonu parti yapmışlar. Öyle duymuştum. :/Sırf bizimkiler arc sonu parti yapabilsin diye kimse ölmez.
Evet. :/Wci arc bakmadım ama Pedro ölmesine rağmen arc sonu parti yapmışlar. Öyle duymuştum. :/
Hakinin olduğunu sanmam, dediğin gibi haki şart çünkü Chopper kendine kızıyordu hasar veremediği için.Şimdi arkadaşlar; Chopper'da haki var mı yok ?
Ama Queen ile baya baya dövüşüyor. Demekki haki şart değilmiş herşey için. Yani Magellan zayıf olmuyor ve 40 eder.