Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013: Koca Ana Terörü

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 90 32.4%
  • Normal

    Kullanılan: 95 34.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 93 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yorumlarda morianın kaidoyla hesabını kapatmak için wanoya geleceği ve gölgeli luffy'nin kaido ile kapışacağı söylenmiş. bana da olabilir gibi geldi.
Normalde ben de Moria yı bu senaryoda bekliyordum hatta şuan bile sanki zemin hazır ama bu fikir ne zamanki Moria-Teach karşılaşması oldu benim için rafa kalktı.Moria nın wanoya gelmesi demek artık karasakalın da wanoya gelmesi demek.Aralarında öyle bir anlaşma olmalı ki böyle bir şey olsun ama ben sanmıyorum.Ayrıca son bölümlerde karasakalın başka bir yere gittiği de malum moriayı öldürmediyse hadi sen bi wanoya git gel de demeyeceği ortada bilemiyorum ama Luffy şu halde bu kadar dayak yemişken gölgeli gibi farklı bir moda girmesi lazım hakkaten ama bu saatten sonra Moria vasıtasıyla falan olacağını sanmıyorum.
 
O ruhu kaybetti galiba. Zeus baya zayıf bişey olarak gider nami’ye.

Big mom ölse belki bunlar da ölür. Hafıza kaybedince onlar da susmuştu. Zeus’un bu durumdan kurtulması lazım nami’ye gelmeden önce.
O ruh olmadan canlı kalabildiklerini sanmıyorum. Belki ruh verdiği nesneleri başka bir yere aktarmadığı sürece varlığını koruyorlardır. Meyvenin Big Mom'dan kısmen bağımsız hareket etmelerine sebep olan bir özelliği vardır belki. Zaten Nami onu aldığında bir çeşit yükselteç görevi görecektir. Onun üzerinden zaten kullanır olduğu saldırılarının şiddeti ve kapasitesi artacak muhtemelen.
 
Oda 2021 shanks yılında demişti. Açıkçası ben bi şekilde shanksin ve hatta Mihawkin buraya geleceğini düşünüyorum.
Mihawkla shanks beraber çatır çatır keserler kaidoyu
 
Oda 2021 shanks yılında demişti. Açıkçası ben bi şekilde shanksin ve hatta Mihawkin buraya geleceğini düşünüyorum.
Mihawkla shanks beraber çatır çatır keserler kaidoyu
Luffy süslük geldi wanoya ozaman kral hakiyi kaidoya karşı kullanması öyle oda oyalamaydı sanırım
 
Oda luffy bayıltmadan bıkmadı Korsanlar Kralı olacak adam ilerde diyecekler ben bunu iyi benzetmiştim :) dayak arsızı yaptı adam bayılıp duruyor 3-4 bölüm olmasın ama adam gibi kıran kırana dövüş olsa nerde
 
Luffy nin düşeceği yer , %100 marconun civarı olacaktır. Zeus naminin olacakti zaten de bunun için bir bölüm harcamak enteresan. zeusun bizim tarafta olmasi, Çok büyük bir güç olcagi için böyle birsey yapmıştır belki de...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık