Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oden'den başka kullanaiblen olmadı gibi bir şey diyor sanırım. Ama ben kınlardan hiç birinin Enma'yı kullanmaya çalıştığını sanmıyorum. Çünkü Oden'i içten içe izleseler de ona özenme yarışını içlerinde yaşamışlar. Oden tarzı kılıç tutmayı bile ne Oden'in ne de birbirlerinin önünde yapmamışlar. Aynı şey Ryou için de geçerli. Bu yüzden yine ayı sebepten hepsi Enma'ya dokunmayı içten içe isteseler de asla dile getirmemişlerdir. Yine de dediğin de en az bu kadar ihtimal dahilinde. Yani denemiş ama kullanamamış olabilirler. Ama Enma'dan farklı bir özelliği vardır muhtemelen. Çünkü Luffy güçlü iradeye sahip olsa da bir zorlanma belirtisi olması gerekirdi. Ama beceriksizce kullansa da tutmakta hiç zorlanmadı.

Hiyori ve Momu dışında biri o kılıcı çekerse ilk ihtimal Zoro olur. Ondan sonra ise Kinemon gelir benim için.
Luffy’nin kullandigi kilic Ame no Habakiri degil Nidai Kitetsu’ydu.
Zoro’ya yakisabilir cunku Wado’yla Ame no Habakiri ayni kisi tarafindan yapildi duye hatirliyorum.

Doğru evet karıştırdım kılıçtan geçilmiyoruz : )) Nidai de farklı aura yayıyordu ama Oden'in kılıcı değildi.
Nidai Kitetsu, Tenguyama Hitetsu'nun ataları tarafından yapıldı.

Hitetsu, Ame no habakiriyi yaptı. Enma ve Wado ichimonji ise 50 yıl önce wanodan tüyen Shimotsuki Kozaburo tarafından dövüldü. Enma'nın eşi Wado'dur.

Ekleme: Sandai kitetsu, Tenguyama hitetsu tarafından dövüldü.

Son düzenleme:
Oden'den başka kullanaiblen olmadı gibi bir şey diyor sanırım. Ama ben kınlardan hiç birinin Enma'yı kullanmaya çalıştığını sanmıyorum. Çünkü Oden'i içten içe izleseler de ona özenme yarışını içlerinde yaşamışlar. Oden tarzı kılıç tutmayı bile ne Oden'in ne de birbirlerinin önünde yapmamışlar. Aynı şey Ryou için de geçerli. Bu yüzden yine ayı sebepten hepsi Enma'ya dokunmayı içten içe isteseler de asla dile getirmemişlerdir. Yine de dediğin de en az bu kadar ihtimal dahilinde. Yani denemiş ama kullanamamış olabilirler. Ama Enma'dan farklı bir özelliği vardır muhtemelen. Çünkü Luffy güçlü iradeye sahip olsa da bir zorlanma belirtisi olması gerekirdi. Ama beceriksizce kullansa da tutmakta hiç zorlanmadı.

Hiyori ve Momu dışında biri o kılıcı çekerse ilk ihtimal Zoro olur. Ondan sonra ise Kinemon gelir benim için.
Hikaye anlatımı burada devreye giriyor. Kimseyi Enma'yı kullanmaya çalışırken görmek durumunda değiliz. Oda çizmeyip bize karakterin ağzından söyletiyor zaten. Bu isim dışardan biri de değil, Wano'lu. Yetmiyor, Kinemon'a "Senin yerinde olsam o kılıcı almazdım" dedirtiyor. Bariz bir şekilde Kınları aşan bir kılıç olduğu ortada. Oda'nın anlatımı bu yönde.
Kaido için en güçlü dendiğinde, ama dur bakayım biz onu zirve karakterlerden hiç biriyle ölümüne kapışırken görmedik demezsin. Görmen gerekmez zaten. Hikayede verilen her bilgiyi panel panel çizmek zorunda değil.

Hikaye anlatımı burada devreye giriyor. Kimseyi Enma'yı kullanmaya çalışırken görmek durumunda değiliz. Oda çizmeyip bize karakterin ağzından söyletiyor zaten. Bu isim dışardan biri de değil, Wano'lu. Yetmiyor, Kinemon'a "Senin yerinde olsam o kılıcı almazdım" dedirtiyor. Bariz bir şekilde Kınları aşan bir kılıç olduğu ortada. Oda'nın anlatımı bu yönde.
Kaido için en güçlü dendiğinde, ama dur bakayım biz onu zirve karakterlerden hiç biriyle ölümüne kapışırken görmedik demezsin. Görmen gerekmez zaten. Hikayede verilen her bilgiyi panel panel çizmek zorunda değil.
Bahsettiğim kınlar ve Oden'in tekniği, gücü sunumu da Oda'ya ait. Ama ben bahsettiğin yönüyle de ele almış bu sebeple denememişler de olabilir dedim zaten.

Kaido'nun en güçlü denmesini hiç karıştırma şimdi : ))

Yalnız Wano dışındaki kisilerin de tutma durumu olmamış, Wano içinde de tutabilecek adamlar Oden'in karizması altında ezilmiş sığınmış tipler, denediklerini bile düşünmüyorum.

Çok kasmayın boş verin. Evet kullanıcı önemli ama Enma sadece Oden ve Zoro'nun kullanabileceği bir kılıç gibisinden bir anlatım yok. Enma çoğu Zoro fanının istemeyeceği tarzda bir power up oldu.

Yalnız Wano dışındaki kisilerin de tutma durumu olmamış, Wano içinde de tutabilecek adamlar Oden'in karizması altında ezilmiş sığınmış tipler, denediklerini bile düşünmüyorum.

Çok kasmayın boş verin. Evet kullanıcı önemli ama Enma sadece Oden ve Zoro'nun kullanabileceği bir kılıç gibisinden bir anlatım yok. Enma çoğu Zoro fanının istemeyeceği tarzda bir power up oldu.
deneme muhabbetlerini hakiden bile anlarsın kınlarda haki görüldü mü? hatırlamıyorum hadi görüldü diyelim örneğimiz zoro üzerinden gidersek herhangi bir kının zoro kadar hakisi var mıdır o da çok şüpheli ayrıca zoro fanın istemeyeği power up ne abi nasıl bir power up hayal ediyorsunuz bu seride naruto değil bu çalışayım çalışayım güçleneyim yok hop 2 item 2 aa böyle birşey varmış deniyor power up oluyor oda'nın seride yaptığı düzen bu şekilde bunu kabul etmeyip luffy 5 bölümde wano tarzı hakiyi alırken sorun olmuyor mu eleştiri güzeldir ama tutarlı yaparsan yok o öyle bu böyle ne dersin dediğin her argüman çürütülür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık