MF, Wano'ya secde edecek bir arc olacak diye kendi demedi mi?Buradaki yorumları okuyan Oda olsam hiatusa çıkarım.Demek öyle siz istediniz bunu diye.Togashi ile batak oynarım.Fazla abartmayalım zaten şu an mf gibi bir arc vermiyor öyle olsa neyse.
MF, Wano'ya secde edecek bir arc olacak diye kendi demedi mi?Buradaki yorumları okuyan Oda olsam hiatusa çıkarım.Demek öyle siz istediniz bunu diye.Togashi ile batak oynarım.Fazla abartmayalım zaten şu an mf gibi bir arc vermiyor öyle olsa neyse.
Kapaktaki Luffy resmi kız gibi olmuş.Ben alev saldırılarını falan sevdim de çizim tarzı kesinlikle yakışmıyor OP'ye. :/

Büyük savaş için diyordu sanki onu.He ya mf çok gölgesinde kaldı şu an.Marineford arcın serçe parmağı etmez wano.Mfden daha çorba bir arc üstüne sürekli birşeyler olacak kıvamında ilerliyor.Mf sürekli bombalarla doluydu.Wanonun tek güzel yanı flashback oldu.MF, Wano'ya secde edecek bir arc olacak diye kendi demedi mi?
Ona dikkat etmemiştim. Cidden itici duruyor.Kapaktaki Luffy resmi kız gibi olmuş.![]()
MF’de böyle ara vermemişti üstüne filmle uğraşmasına bi yandan özel sayı falan çıkardığı halde. Bahanesi yok. Neymiş Corona’dan dolayı asistanlarla yakınlaşamıyormuş.... Ülkemdeki emekçiler napsın? Bahanesi yok.Buradaki yorumları okuyan Oda olsam hiatusa çıkarım.Demek öyle siz istediniz bunu diye.Togashi ile batak oynarım.Fazla abartmayalım zaten şu an mf gibi bir arc vermiyor öyle olsa neyse.

Bence 1000 takıntısından dolayı ara başka sebebi yoktur hem dinleniyor da işine geliyor.MF’de böyle ara vermemişti üstüne filmle uğraşmasına bi yandan özel sayı falan çıkardığı halde. Bahanesi yok. Neymiş Corona’dan dolayı asistanlarla yakınlaşamıyormuş.... Ülkemdeki emekçiler napsın? Bahanesi yok.![]()
Hem tabletle çizmiyor hem de masa başında oturmak çok zor diye ağlıyor. Aklı olan tabletle çizer. Wano’daki dinozorlar kadar dinozor.Bence 1000 takıntısından dolayı ara başka sebebi yoktur hem dinleniyor da işine geliyor.
Onu öyle çizsin ya zaten çizimler bozuldu seri başı gibi değil.Hem tabletle çizmiyor hem de masa başında oturmak çok zor diye ağlıyor. Aklı olan tabletle çizer. Wano’daki dinozorlar kadar dinozor.
MF’de böyle ara vermemişti üstüne filmle uğraşmasına bi yandan özel sayı falan çıkardığı halde. Bahanesi yok. Neymiş Corona’dan dolayı asistanlarla yakınlaşamıyormuş.... Ülkemdeki emekçiler napsın? Bahanesi yok.![]()