Luffy; ''O-Shiruko ziyan ettiniz, Tama yiyemiyor'' diye dalıyordu insanlara en son.Tama, Ace fanı bi domates kafalı az bile çekmiş. Mümkünse gitsin biraz daha çeksin.![]()

Luffy; ''O-Shiruko ziyan ettiniz, Tama yiyemiyor'' diye dalıyordu insanlara en son.Tama, Ace fanı bi domates kafalı az bile çekmiş. Mümkünse gitsin biraz daha çeksin.![]()
İnu ve Neko resmini atmış ya. Troll olmadığı sürece doğruDoğrulansın ona göre sövecem Odaya
Görmedim la. Konuyu aç o zamanİnu ve Neko resmini atmış ya. Troll olmadığı sürece doğru
Zoro ve Drake yalandan oynaşırken şarapçıya karşı takım oluyorlar galiba. Bu iş ikisine de eksi yazar. Kıçı kırık şarapçı ne prim yaptı anasını satayım yaTranslate çevirisi benim attığım ve evet Apoo. Benim anladığım Zoro vs Drake iken bir anda Apoo bu ikisine dalıyor
Oda, 300 sayfa övdürmüşse 1500 sayfa sövdürecek materyal verir Sanji hakkında. İki üç ay sonra gene biraz Sanji övebileceğimiz kıvama gelir seri.Doğrulansın ona göre sövecem Odaya
Tahminen bu ittifakı yapacaksa saçma bir kulp bulur buna da.Luffy; ''O-Shiruko ziyan ettiniz, Tama yiyemiyor'' diye dalıyordu insanlara en son.Şimdi kızın köyünü yok eden adamı kabul ediyormuş. (Spoiler doğru ise en azından) Oda ne kadar tutarlı bir yazar olduğunu gösterdi yine.
![]()
![]()