Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savaş lordlarının ödülleri açıklanır yada en azından dış dünyaya çıkarız diye bekliyorum
O dediğin Wano bitmeden olmayacak. Shichibukai'ler denizcilere karşı savaşlardan galip çıktıktan sonra ödülleri açıklanacaktır. Her birine bir sürü savaş gemisi gönderildi. Madem denizciler Vegapunk'un yaptığı icatla korsanlara üstünlük kurmak istiyor öyleyse Shichibukai'lerin Yonkou'ların himayesine girmesi söz konusu.

Luffy > Buggy - Hancock - Weevil
Shanks > Mihawk

Şeklinde olabilir.

Rübinle Jinbei kavgası olsun 6 sayfa 2 sayfa Zoronun acı içinde kıvranması ve sonra Sanji destanı.
Sanji, yerde komalık yatan Zoro'yu görür.

Sanji der ki;"Zoro nasıl bu hale geldin!?"

Zoro; " ehh ehh ehh"

Law; " Kaido ile Big Mom'un birleşik saldırısını durdurmaya çalışırken oldu."

Sanji; " Aptal Marimo, sana ödülün benden düşük kostüm giy demiştim."

Zoro; "ehh ehh, kapa çeneni sapık aşçı, bir erkeklik yapayım dedim bak ne hale geldim."

Sanji; "Düz yolda yürümeyi bilmiyorsun, İmparatorların saldırısının önüne geçmek nasıl bir aptallıktır."

Zoro; "ehh ehh ehhhh kes sesini zaten nefesim kıçımda atıyor."

O anda Sanji cebinden Camel'ini çıkarır yakar ve dudaklarından şu sözler dökülür.

Sanji; " Aferin Marimo, sen dinlen gerisini ben hallederim."

Zoro; "ehh ehh ehh, Yine havalı havalı konuştu kıvrık kaş."

Sanji; "Önce hangisini indirsem. Kaido'yu mu? Big Mom'u mu? King'i mi? Queen'i mi? Kahretsin bir ayakkabının daha topuğunu eskiteceğim." diyecek ve hangi düşmana gittiğini söylemeyerek bizi bir kaç bölüm daha kanser edecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık