Oars için de aynı durum geçerliydi. Oda sever böyle fantezileri. İhtimali yok değil.Sanmıyorum. Jinbei hariç diğerleri perte çıkabilir. Çünkü bir panelde Who's Who'yu pek tiye almıyordu.
Oars için de aynı durum geçerliydi. Oda sever böyle fantezileri. İhtimali yok değil.Sanmıyorum. Jinbei hariç diğerleri perte çıkabilir. Çünkü bir panelde Who's Who'yu pek tiye almıyordu.
OhaChapter 1010- Look who's here
- Big Mom falls somewhere onto the Wano mainland.
- She's unharmed but sees 2 figures sitting down a little far from her. (silhouetted)
- We reach the rooftop where Luffy is still fighting Kaido 1v1 but is at a disadvantage.
- Zoro says that he'll be back but gonna need a little rest.
- Killer, Law and Kidd attack Kaido together.
- Marco vs King
- The last 2 pages are a double-page spread with Greenbull and Fujitora standing in front of Big Mom and GB says 'Look who's here'
Düşük zorluk demesi lazımdı. Zoro saniyelik adam çünkü ?İki yonkounun ortak saldırısını karşılayan adamı King orta zorlukta falan alamaz.
Sahteyim diye bağırıyor resmen.Chapter 1010- Look who's here
- Big Mom falls somewhere onto the Wano mainland.
- She's unharmed but sees 2 figures sitting down a little far from her. (silhouetted)
- We reach the rooftop where Luffy is still fighting Kaido 1v1 but is at a disadvantage.
- Zoro says that he'll be back but gonna need a little rest.
- Killer, Law and Kidd attack Kaido together.
- Marco vs King
- The last 2 pages are a double-page spread with Greenbull and Fujitora standing in front of Big Mom and GB says 'Look who's here'
Biz hiçbir zaman Luffy istirahat'a ihtiyaç duymuyor demedik yalnız:d Fark bu kekeNiye lan hep Luffy mi dinlenecek ?
İstirahat tabi. SeversinBiz hiçbir zaman Luffy istirahat'a ihtiyaç duymuyor demek yalnız:d Fark bu keke
Adam pert olmuş. Bırakta karakterlerin bir mantığı olsun. Eğer ağır yaralı Zoro, sağlam King'i alıyorsa kimse artık Zoro'ya; "Plot armor yok ya.." diyemez.İki yonkounun ortak saldırısını karşılayan adamı King orta zorlukta falan alamaz.
Direk dalmaz kimseye bence. Onun işi çatıda. Apoo’ya yaptığı gibi yandan girip bi vs’nin gidişatını değiştirip çatıya dönebilir. Vs atarak vakit kaybetmez. Yolda bi dövüşe denk gelirse kritik bi vurur yoluna devam eder.Killer ile beraber alırlar
Marco daha iyileştirme gücünü kullanacak.Marco yakında savaş dışı olacak gibi geliyor bana