Zoro, Kaido'yu öldürür.Sanji artık bişey yapsın istiyorum çünki Zoro browni points almak için kendini Yonkou saldırılarına vurmaya başladı, adamın kitlesini kaybetmemek için yapmayacağı şaklabanlık yok.
@BattalGazi: eceliyle gitti adamcağız
Zoro, Kaido'yu öldürür.Sanji artık bişey yapsın istiyorum çünki Zoro browni points almak için kendini Yonkou saldırılarına vurmaya başladı, adamın kitlesini kaybetmemek için yapmayacağı şaklabanlık yok.
Battalgazi: Kaido daha erken ölecekti, zoro ölümünü geciktirdi.
Biraz da diğer novaların şov yapması iyi olur bence de. Özellikle kid hurdacı lakabından kurtulmalı.Wg de lance_dragonite bunu paylaştı. Gecen hafta dbs de bills'in hakai saldırısının resmini atmışti bm ve kaido saldırına gönderme olarak.
Zoro ve luffy safdışı kalmiş olabilir
Buradaki gönderme nedir?Wg de lance_dragonite bunu paylaştı. Gecen hafta dbs de bills'in hakai saldırısının resmini atmışti bm ve kaido saldırına gönderme olarak.
3 yani sanji mi acabaWg de lance_dragonite bunu paylaştı. Gecen hafta dbs de bills'in hakai saldırısının resmini atmışti bm ve kaido saldırına gönderme olarak.
Orda selam çakan bir Luffy görüyorum ben.Buradaki gönderme nedir?
Sanji, Daifuku ile kapışabilmek için almamış mıydı zaten SuitiSanji artık daifiku ile yarım kalan hesabını kapatmalı
O kotu kan meselesi ya cozulecek ya da cozulecekSanji artık daifiku ile yarım kalan hesabını kapatmalı