Adam bu saate uyuyur üstüne yetmiyor bir foruma yazıyor uyurken. Uyan artıkınLuffy bunu bırakın Big Mom'ı siz dördünüz alın diyormuş. Zoro da içinden küfrediyormuş.
Adam bu saate uyuyur üstüne yetmiyor bir foruma yazıyor uyurken. Uyan artıkınLuffy bunu bırakın Big Mom'ı siz dördünüz alın diyormuş. Zoro da içinden küfrediyormuş.
2 vs 1 olmayacak bence. Robin'in onu tek alacağının vurgusu yapıldı. Ya orada ya da başka yerde Çopper gibi bir herkese yararlı işler yapacak herhalde.Nami ve Usopp iki adet altılı üyesi ile mücadele ederken Robin ve Brook'un tek kişiyle mücadele edecek olması garip geliyor. Brook da çatıya çıksın. Hem kendisi sever Big Mom'ı.
Ben hala bir şekilde Chopper ve Brook'un Perespero ile karşılaşacağını umuyorum.Nami ve Usopp iki adet altılı üyesi ile mücadele ederken Robin ve Brook'un tek kişiyle mücadele edecek olması garip geliyor. Brook da çatıya çıksın. Hem kendisi sever Big Mom'ı.
Wano'yu okamalar basmış herhalde.101.106'dan resimler gelmeye başladı.
Oda Reiju'yu Sanji'nin okama haline benzer çizme fırsatını nasıl kaçırmış hayret.101.106'dan resimler gelmeye başladı.
Geçen arc peros başkanım ikisini çok fena benzetmişti. Bir rövanş olsa benim de hoşuma giderdi.Ben hala bir şekilde Chopper ve Brook'un Perespero ile karşılaşacağını umuyorum.