Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oden gibi bir adam ülkesi ve arkadaşları için ölüme gider. Mallıkla alakasi yok adamlıkla alakalı.
Gider ona bir şey demiyorum. Ama Odenin bu durumda olması zaten ilk başta kaidoya güvenmesinden dolayı idi. Kaidonun sözünü tutmayacağını öğrendikten sonra yine aynı saçma dansı tekrarlar mı sence? Gidip kafa göz dalar. Buda geçmişin değişmesine yol açar. Geçmiş değişirse gelecekte ona göre şekillenir bu yüzden Oden hiç bir zaman geleceğe gelmemiş olur. Oden geleceğe gelmemişse Kaidonun sözünde durmayacağını bilmez ve yine aynı aptallıkları yapar (Dansetmesinden bahsediyorum). Ve yine ölür geleceğe gider.... Bu loop böyle devam eder anlatabilmişimdir inşallah.
Senin dediğin senaryonun hiç bir çıkarı yok. Geleceğe gelen gelecekte ve geçmişte ne olduğunu gördüğü için fikirleri ve seçimleri değişecektir.

Herşey olabilir. Marco düşebilir, Law veya killer ölebilir, kınlar ölebilir. Çatı tamamen yenilebilir.
Marco'nun öldüğünü görmeyi isterim. Küllerinden yeniden doğması çok güzel olurdu. Tamago'nun yumurtadan civcive, civcivden horoza evrilmesi gibi meyvesinin öyle yeteneği olsa çok iyi olur. Küllerinden yeniden doğacak daha güçlü bir şekilde. Law'ın ölmesi mümkün değil çünkü D.'lerin tarhini henüz öğrenmedi. Belki Raftel'den sonra D.'lerin geçmişini öğrendikten sonra bu mümkün olabilir. Killer ölse de zaten kimsenin umrunda olmaz. Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar misali. Ölürse Kid ağlar gerisi yalan ağlar. Bakalım neler olacak!?

49 bölüm soru işareti bırakıp 1 bölüm cevap veren oda iyice cozuttu arkadaş.sürekli bir gizem. İlk zamanlar iyiydi gizem sonucu güzel açıklanıyordu da artık beceremiyor. Silüet , nereye gittiği belli olmayan kararlar , nerden geldiğii yada neden geldiği/gelmediği belli olmayan karakterler vs nin sonucunu baglayamıyor artık ama inatla vaz gecmiyor.
Sanji nereye gidiyor
Çatı ne alemde lufy nin 10 dakka doldu mu
King nerde, neden hep marco queenş tokatlıyor, king izliyormu
Jimbei ne oldu
Frankyde üstünlük kimde vs vs artık birşeyleride göster be adam 100 bölümdür savaş bekliyoruz çatışma bile görmedik şöyle 3-5 sayfa aralıksız

Bu bölüm de canavar korsanları varmış Neeee ben Kuro korsanları görürüz sanmıştımmm ters köşe yine en iyisinden.
Bir düşününce, editör yorumu, bu bölümün çatı savaşı odaklı olmayacağını söylüyor.

Yine alt katlarda, bu sefer tayfanın farklı bir üyesinin/üyelerinin durumlarına göz atacağız demek oluyor bu bana göre. Jinbei, Franky, Nami ve Usopp'unun dövüşlerine odaklanan bir bölüm olabilir.

Ve ek olarak Oden gizeminin halen korunduğu gibi bir anlamda çıkarmak yerinde olur bu yorumu incelersek.

Bir düşününce, editör yorumu, bu bölümün çatı savaşı odaklı olmayacağını söylüyor.

Yine alt katlarda, bu sefer tayfanın farklı bir üyesinin/üyelerinin durumlarına göz atacağız demek oluyor bu bana göre. Jinbei, Franky, Nami ve Usopp'unun dövüşlerine odaklanan bir bölüm olabilir.

Ve ek olarak Oden gizeminin halen korunduğu gibi bir anlamda çıkarmak yerinde olur bu yorumu incelersek.
Şaşırmadım. Bakalım bu hafta ne gizemi verecek ?

Gördüğümüz şey hiç fark etmez. Benim dediğimden hariç her şekilde paradoks ve alternatif evren oluşur. Yapımlarda zaman yolculuğu bu yüzden sıkıntı çıkarıyor. Back to the Future'da bunu net olarak görebiliyoruz. Kınlar sadece 20 senelik bir dönemde yoktular, o süreçte normal hayat devam etmiş oldu. Yani Kınlar'ın bir saniyede 20 yılı yaşamaları ya da bir odada yaşamaları arasında fark yok. Zaman Meyvesi'nin geriye doğru işlemediğini bildiğimize göre, Oden kısa bir süreliğine de olsa geleceğe gitmiş ve sonrasında dönmüş olamaz. Bu yüzden de kazanın içine girmeden önce geleceğe gönderilemez, gönderilirse geri gelemez. En iyimser tahmin vurulduktan sonra kazanın içine düşmesi ve bu noktada geleceğe gönderilmesi. Çünkü cesedi ya da kemikleri bulunamıyor. 20 yıllık süreçte Oden ölü sanıldığı için, geleceğe gönderilmiş olması da herhangi bir paradoks yaratmıyor. Çünkü o süreçte zaten yoktu.
1-1 cevap veremediğin durumlarda yıldırılmıştır vermende ironik olmuş.Açık açık ben ne dersem o siz kimsiniz diyorsan baştan söylersen ona göre davranır herkes.Diktatörlükle yönetiyorsun sanırım forumu.Ne yazıkki bu davranışı sana hiç yakıştırmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık