Robin Sanji'yi kadınlardan kurtarır .
Sanji kınları kurtarmaya gider .
Kaido hibriti gözükür Killer'i Zoro'yu tekler
Kaido hibriti gözükür Killer'i Zoro'yu tekler
Son düzenleme:
Bir an killer, zoro'yu tekler diye okudum. Öyle okuyunca da aklıma bu geldi.Robin Sanji'yi kadınlardan kurtarır .
Kaido hibriti gözükür Killeri Zoroyu tekler
Bende aynı okudum la. Virgülün önemi.Bir an killer, zoro'yu tekler diye okudum. Öyle okuyunca da aklıma bu geldi.
Marco gelse aşşayıda sanji jinbe yamato drake filan halletse güzel olabilirLuffy savaş dışı kaldı, zoro da onu taşıyor, çatıya yeni birileri gerekir yoksa diğerleri dayanamayacak. Sanji ve jinbei gelmeli.
Wano sonu değil seri sonu bile olsa Tırtman gibi olmam. İsterse Zoro tek slashı ile 3 amirali art arda kessin gene böyle olmam. Totem yapıyo bu orası ayrı , King vs Sanji olmadan önce de yapıyordu tutmuştuUmarım Wano sonu @Capori'de böyle olmaz. Amin : (
"Ivankov kadına dönüşünce" mi?Sanmıyorum ama, Maria erkek olsa bile Sanji ona vurur mu ki? İvankov kadına dönüşünce tereddüt ediyordu.
Sanji dövüş stillerine yemek isimlerini veriyor. İşkembeyi yemiş olsaydı Queein'e devirirdi. Kuzu pirzola yemiş olsaydı King'i.Israrla zoro mu güçlü,sanji mi güçlü yazılanlara cevaptı zaten bu. Oda cevabını vermiş zaten kardeşim. Bak üst katta 2.kaptan diyebileceğimiz zoro, altta ise black maria ile cebelleşen sanji. Aşırı bir handikapıda var zaten sanjinin. Ne zoro fanıyımdır,ne sanji, ne luffy. Adam yıllardır aynı skille karakterlere vuruyor. Ivankovdan eğitim aldı mı almadı mı? Biri dünyanın en güçlü kılıç ustasından aldı diğeri ne ? Troll karakter.