Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak burada ısrarla "Ne yani ? Sanji, Zoro'dan güçlü mü ? " gibi saçma çıkarım yapanların düşüncesi bu. Sanji, Zoro kadar güçlüdür. Teke tek vs'de de Zoro ağır basıyor. Bunun nedeni adamın yüce bir iradesi olması. Oda ise de Sanji'yi ezmiyor. Karakter oluru gibi ilerliyor. Ki Zoro Mihawk'tan fark yaratacak kadar eğitim almadı. Alsaydı bu Zoro gibi mücadeleci karaktere zarar verir. (Umarım almamıştır.)
Israrla zoro mu güçlü,sanji mi güçlü yazılanlara cevaptı zaten bu. Oda cevabını vermiş zaten kardeşim. Bak üst katta 2.kaptan diyebileceğimiz zoro, altta ise black maria ile cebelleşen sanji. Aşırı bir handikapıda var zaten sanjinin. Ne zoro fanıyımdır,ne sanji, ne luffy. Adam yıllardır aynı skille karakterlere vuruyor. Ivankovdan eğitim aldı mı almadı mı? Biri dünyanın en güçlü kılıç ustasından aldı diğeri ne ? Troll karakter.

Nolmuş Maria da mı erkek çıkmış.
Hoba, sahte spoiler diye ümit ediyorum. One piece klon ve sahte ölüm muhabbetinden sonra cinsiyet akımına mı kapıldı.

Israrla zoro mu güçlü,sanji mi güçlü yazılanlara cevaptı zaten bu. Oda cevabını vermiş zaten kardeşim. Bak üst katta 2.kaptan diyebileceğimiz zoro, altta ise black maria ile cebelleşen sanji. Aşırı bir handikapıda var zaten sanjinin. Ne zoro fanıyımdır,ne sanji, ne luffy. Adam yıllardır aynı skille karakterlere vuruyor. Ivankovdan eğitim aldı mı almadı mı? Biri dünyanın en güçlü kılıç ustasından aldı diğeri ne ? Troll karakter.
Böyle saçma güç belirleme anlayışı harbi olamaz. Hikayesel anlatım ile karakter gücünü belirleyemezsin. Bu Oda'nın anlayışı. Neyse Kanka Buggy Shichibukai ve çok güçlü. Çünkü adam Shichibukai değil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık