Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 6669

Aşağıyı off screen geçib 6 bölüme arcı bitirse keşke. Sıkmaya başladı Wano.

Gerçekten öyle. Zoro kadar seksi olmasın hadi ona yakın seksilikte sağ kollar bulunur, bulunabiliyor. Ama Sanji çapında bir sol kol yok. Bu kadar güçlü, çok yönlü ve seksi bir sol kol bu evrende kimseye nasip olmamış (şebek hariç onların olayı başka istisnai bir şeydi, saymıyoruz). Oda içine sıçmasa bulunmaz hint kumaşı gibi karakter.
Bu yorumuna şapka çıkartmak istiyorum. Aha çıkardım. :sapkali:Düşün bir de ben Zoro fanıyım.

Haftaya TOKİ sama nin oraya nasil geldiğini izleriz gibi.

Son sayfadaki kişi TOKİ çünkü .Kinları geleceğe yollayarak onlara bir görev verdi. O son sahnede verdiği görevin sonuçlarıyla yuzlestigi ve hüzünlendigi silüeti gözüküyor.

(Not:Her şey iyi hoşta bu kadın neden Oden samayi geleceğe yollamadi .Eline fırsatta geçmişti halbuki .Kılıçlarını TOKİ ye vermişti ve o zaman rahatlıkla yollayablilirdi.Neden ölmesine izin verdi anlamak mümkün değil .)
Toki muhtemelen Luffy için hayatta kaldı. Luffy normalde Joy boy olduğu için ve TOKİ nin bir anlamda joy boy ile geçmişte yollari kesiştiği için şimdiki zamana gelmesi hikaye için gerekliydi.Toki kayıp yüzyılın karakutusu gibi bir şeyi sonuçta bence .

Yonkoular savaştan sonra ne olacak ve 2 yonkou nasıl yenilir sorunsalı TOKİ ile çözülecek anlaşılan .Big Mom savasta tüm dengeleri bozuyor.Resmen görüntü kirliliği .Kaido zaten ultra güçlü modunda Luffy asla ikisini yenemez. Big Mom gelecege gönderilecek sanırım .Mümkünse sole 10 yıl sonrasına yada 1 gün sonrasına olabilir .

Haftaya TOKİ sama nin oraya nasil geldiğini izleriz gibi.

Son sayfadaki kişi TOKİ çünkü .Kinları geleceğe yollayarak onlara bir görev verdi. O son sahnede verdiği görevin sonuçlarıyla yuzlestigi ve hüzünlendigi silüeti gözüküyor.

(Not:Her şey iyi hoşta bu kadın neden Oden samayi geleceğe yollamadi .Eline fırsatta geçmişti halbuki .Kılıçlarını TOKİ ye vermişti ve o zaman rahatlıkla yollayablilirdi.Neden ölmesine izin verdi anlamak mümkün değil .)
Toki muhtemelen Luffy için hayatta kaldı. Luffy normalde Joy boy olduğu için ve TOKİ nin bir anlamda joy boy ile geçmişte yollari kesiştiği için şimdiki zamana gelmesi hikaye için gerekliydi.Toki kayıp yüzyılın karakutusu gibi bir şeyi sonuçta bence .

Yonkoular savaştan sonra ne olacak ve 2 yonkou nasıl yenilir sorunsalı TOKİ ile çözülecek anlaşılan .Big Mom savasta tüm dengeleri bozuyor.Resmen görüntü kirliliği .Kaido zaten ultra güçlü modunda Luffy asla ikisini yenemez. Big Mom gelecege gönderilecek sanırım .Mümkünse sole 10 yıl sonrasına yada 1 gün sonrasına olabilir .
Lanet olsun ki her Toki'yi büyük yazmandan ötürü Toplu Konut İdaresi Başkanlığı olarak bilinçaltım düzeltti. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık