Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enel ve Sanji bu bölüm karşılaşacak mı acaba :) Birkaç bölüm içerisinde kilit bir saving momenta beraber dahil olacaklarına inanıyorum :)

Sanji'nin bir şekilde Robin'i kurtardıktan (ihtiyacı olursa) sonra ya da bizimkilere yardım ettikten sonra gidip Drake ile Queen'e dalması ve Drake pert olduktan sonra dövüşe tek devam edip Queen'i indirmesi çok büyük icraat olacaktır. Tam olarak böyle bir şey bekliyorum kendisinden.

beklentilerim marco'nun çatıya çıkmaması ve kınq ile vs atması
sanjı vs queen ve jack vs yamato'nun olacağını görmek
olacağını düşündüğüm şey ise 6 sayfalık ada turu ardından black marıa'yı odaya girmiş olarak göreceğiz sonra 3 sayfa daha ada turu devam edecek ve black marıa'yı tekrar göreceğiz tokı ile karşı karşıya olacaklar 1-2 sayfa konuşma olacak ardından 2-3 sayfa olanlardan habersiz olan wano halkını göreceğiz sonra çatıyı gösterecek siluet kaıdo ardından novaların tepkisi ve bölüm bitecek

Vasat üstü olsaydı en azından kendini Killer'a karşı savunurdu, ama kaçmayı tercih etti. Zoro'nun yaptığına da epey şaşırmıştı.
Mantıklı. Killer'i alabilecek güçte değildir. Üstelik asıl hedef Toko'ydu onu koruyamaz diye kaçıyordur belki. Yine de tezatlığı ortadan kaldırmıyor tabi ama Hiyori'ye bir kaç kez Samuray vurgusu yaptırdığı için bir atraksiyona girmesini bekliyorum. Oda bilerek sona saklamış olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık