Üye silindi 1004
Zoro hariç Novaların içinden geçiyormuş. Oda kimsenin Zoro’nun içinden geçmesine izin vermez.Kaido novaların içinden geçiyormuş.
Zoro hariç Novaların içinden geçiyormuş. Oda kimsenin Zoro’nun içinden geçmesine izin vermez.Kaido novaların içinden geçiyormuş.
5v2 , 1v1 'e dönüşebilir sonuçta.Lütfü indirecek diye bir durum yok savaş başladı o durum bitti 5 v 2 olay takım savaşı bireysel savaşmı da Lütfü indirsin
Bence sağlam hasar bıraktığı ilerde belli olacak. O silah patlar.Hasar alması da sıkıntı bence reis. Luffy o hakisini bitiren saldırıyla bile ağım şahım bir hasar bırakamadı. Diğerleri de zaten Luffy kadar güçlü değil.
Ben de pek inanmıyorum. Oda gerekirse manevi evladını bir bacaya falan sıkıştırır ama tek yedirtmez.Zoro hariç Novaların içinden geçiyormuş. Oda kimsenin Zoro’nun içinden geçmesine izin vermez.
G5 bu soruna çare olsun diye gelmesi bekleniyor ya zaten.Gear 5 gelmesi Luffy fanları için hiç iyi olmaz.Çünkübu sefer 100 dakika beklemesi gerekecektir güzellik uykusu
Luffy bir kere daha bayılırsa... Kaido da küçülmüş yani belli olmaz...Eğer Zoro, Kaido’yu kucaklarsa devam ederim sadece asdndbsb
Geçen sefer Kaido’dan tek yemesin diye bindiği hayvanın üstünde kaybetti Zoro’yu... Muhtemelen kaybolup çatının farklı bir bölgesine gidecek reis.Ben de pek inanmıyorum. Oda gerekirse manevi evladını bir bacaya falan sıkıştırır ama tek yedirtmez.
Saka da mı geçemez ? Söylediğin herşey yalan mıydı bir daha Zoro fanlığından başka hiçbirşeye inanmayacağım.Zoro hariç Novaların içinden geçiyormuş. Oda kimsenin Zoro’nun içinden geçmesine izin vermez.