Anladığım kadarıyla bizi Aizen'in bütün kaptanları dövdüğü sahnelere benzer bir bölüm bekliyor.
Bepo reis sulong açıp 2 vs 1 atabilir.
Büyük ihtimalle doğru.20-30 sayfaya bakamadım. Kaido'nun herkesi kolayca yendiği spoilerı doğru mu şimdi?
Tek farkla Kaido, Aizen kadar homo gözükmüyor.Anladığım kadarıyla bizi Aizen'in bütün kaptanları dövdüğü sahnelere benzer bir bölüm bekliyor.
Ben orada silah ateşlenirken jelibonu fırlattı diye hatırlıyordum. Eğer sanji bile geleceği gören birinin çok hızlı bir saldırısından kurtulabiliyorsa çatıdakiler de kaidonun saldırısından kurtulma şansı olabilir ama ilk saldırılan hariç tabi kiÖyle yaptı zaten sanji ikisinden de kurtuldu
Bence Kaido'nun hibrit ikisindende güçlü.Rob Lucci Luffy ile dövüşürken kullandığı modlar arasında en hibrid moduydu.Çoğu Zoan kullanıcısınında en güçlü modlarının Hibrid olduğunu göz önüne alırsak Kaido'nun meyvesi hakkında da benzer bir durum olduğunu söyleyebiliriz.Acaba Kaido'nun savunması insan halinde mi güçlü yoksa ejderha halinde mi? Hibrit form-insan formunda savunması düşüyor olabilir. Ejderha modu defansif, insan modu agresif, hibrit formda defansı ejderha ile insan arasında ama atağı kat kat güçlü gibi ise eğer bu modda sağlam geçirdiğini ama daha fazla hasar aldığını görebiliriz
One Piece'in kötü tasarımı konusunda en sevdiğim yanı bu.Çoğu mangada Griffith ve Aizen gibi karakterler kötü karakter rolu üstlenirken One Piece serisinde ana kötüler Teach ve Kaido gibi kişiler.Tek farkla Kaido, Aizen kadar homo gözükmüyor.
BM orada olduğundan beri zaten elimizdeki kişilerin yetmeyeceğine forumun herhalde çoğu hemfikirdi.Bepo reis sulong açıp 2 vs 1 atabilir.
Büyük ihtimalle doğru.