Savunmasız kafadan yerseler hiçbiri dayanamaz. Oden gibi bir adama tek attı 20 yıl önceki hali. Şimdi o halinden daha güçlü ve üstüne hibrit.Zoro reis kacamaz belki sadırıdan ama kılıclarıyla kendini koruyabilir saldırının siddetini azaltır.
Savunmasız kafadan yerseler hiçbiri dayanamaz. Oden gibi bir adama tek attı 20 yıl önceki hali. Şimdi o halinden daha güçlü ve üstüne hibrit.Zoro reis kacamaz belki sadırıdan ama kılıclarıyla kendini koruyabilir saldırının siddetini azaltır.
Sırt çantasıyla sana doğru gelen kamyonu tanklamaya benziyor bu olay.Zoro felan dinlemez kafaya yiyip de teke gitmeyecek nova yok.Zoro reis kacamaz belki sadırıdan ama kılıclarıyla kendini koruyabilir saldırının siddetini azaltır.
Ben saldıriyi yemiceğni duşündüğum Icin öyle yazdım yoksa yemesi durumun da teke gider. oden bile dayanamadı dediğin gibiSavunmasız kafadan yerseler hiçbiri dayanamaz. Oden gibi bir adama tek attı 20 yıl önceki hali. Şimdi o halinden daha güçlü ve üstüne hibrit.
Zoro teke gitmez kafasının önüne Enma'yı koysa yeter.Sırt çantasıyla sana doğru gelen kamyonu tanklamaya benziyor bu olay.Zoro felan dinlemez kafaya yiyip de teke gitmeyecek nova yok.
Sanji herkes düştükten sonra çatıya çıkıp kucak yapmasın Zoro ile Luffy'e?Zoro teke gitmez kafasının önüne Enma'yı koysa yeter.
@Montana bunu çok beğendi, like attı.Kid fanı gibi oldum bir anda sanki.