Üye silindi 1004
"Hüüü Newgate bize satış yaptı hüüüü." - Minik Canavar KaidoBölüm sonu bi Kaido flashback iyi gider.
"Hüüü Newgate bize satış yaptı hüüüü." - Minik Canavar KaidoBölüm sonu bi Kaido flashback iyi gider.
Oden zirvesinde olabilir, ama bahsettiğimiz kişi Oden'in bile 20 yıl sonrası için bel bağladığı birisi.Yaşanacağı konusunda %100 emin değilim. Fakat bunu buraya kanıt olarak bırakmaz isem o bölüm geldiğinde ben söylemiştim diyemem.İnkar etmeme gerek yok ki? Oden ölmeden önce zirvesindeydi. Ona rağmen 9 Kın ve tahtayı taşıyıp havaya fırlattıktan sonra yamulup kaldı. Kaido ve Linlin dövüşünden çıkmış ve fiziksel olarak hala bir Oden olmayan Luffy onu anca bir araçla ya da gereçle taşır.
Beyazsakal: "In the future someday someone will appear, carrying the history of all those decades on his back and challenge this whole world to a fight."Son zamanlarda okuduğum en uçuk teori. O ada baya büyük bu arada.
Zoro teknik arakladı bende zordan teknik aralayıp g5 kılıç ustası mı olıyım dedi?..İşte karşınızda Gear 5 ... Oda nın masasından çalmışlar
Bu arada Luffy 2 yıl eğitim aldığı esnada, adada ki hayvanlar üzerinden geliştirmelerini yapıyordu. Yani tahminlerimiz bu yönde idi.İşte karşınızda Gear 5 ... Oda nın masasından çalmışlar
Sonrada gider çatıdaki Kaptanın karizmasını kurtarırBepo Sanji'yi kurtarır.