Kid kesin "R" tuşuna basar
Kid kesin "R" tuşuna basar
Hayır o da hepsine basar Fakat Luffy dördünü tokatlar. Kid, dördünden ayrı ayrı dayak yer.Kid kesin "R" tuşuna basar
Bu kısmı da ekleyecektim de erindim valla. Neyse spoiler beklenildiği gibi çıkarsa gerisini de getiririz artık xd
sıfır ciddiyetTiplere bak yav.
Kid : Hepsi güzel İmparatorlar şimdi. Birbirinden farklı dövme teknikleri var. Mesela Shanks adam direkt kola çalışıyor.Hayır o da hepsine basar Fakat Luffy dördünü tokatlar. Kid, dördünden ayrı ayrı dayak yer.
Yalnız, spoiler fake çıkarsa durum şuna döner. Küfürü görmezden gel.Bu kısmı da ekleyecektim de erindim valla. Neyse spoiler beklenildiği gibi çıkarsa gerisini de getiririz artık xd
Ben uyardım. Veren adam da uyardı, coşmayın dedim. Kendi düşen ağlamaz.Yalnız, spoiler fake çıkarsa durum şuna döner. Küfürü görmezden gel.
Hiç deme ya. Benim karpuzlu capsim bilgisayarda kaldı. Şimdi uygun bir şeyler yazardım ne güzel @RedTeroRHerkes caps hazırlığı mı yapıyor la?
Eğlendiğimizle kalırız. hahahahaYalnız, spoiler fake çıkarsa durum şuna döner. Küfürü görmezden gel.