Savaş bir ciddileşmedi gitti. Kol bacak kaybı bile bekleyemiyorum bu perdede.O kadar detay gelmedi, bu bile kesin değil. Gördüğü sayfalar çatıdanmış, Kaido ve Koca Ana gülüyormuş.
Savaş bir ciddileşmedi gitti. Kol bacak kaybı bile bekleyemiyorum bu perdede.O kadar detay gelmedi, bu bile kesin değil. Gördüğü sayfalar çatıdanmış, Kaido ve Koca Ana gülüyormuş.
Perde değişecek mi ? Bu perdeyle beraber wano da bitmez mi ?Savaş bir ciddileşmedi gitti. Kol bacak kaybı bile bekleyemiyorum bu perdede.
Ben de Zoro'yu haki yetmezliğinden hastaneye kaldırmışlar diye duydum.Kid bu bölüm uzanarak/yatarak izleyecekmiş...
-Confirmed from @Kenshiro-
Güler gibi bir yüz ifadeleri varmış diyelim, onun gördüğü resimler de çok net değil. Zamanında bize gelen 3 piksellik resimler gibi aynı.Gülüyorlarsa sıkıntı usta.
4 bekliyorum ben. 4 olmazsa savaş fazla uzun sürmez. Daha zafer kutlaması var.Perde değişecek mi ? Bu perdeyle beraber wano da bitmez mi ?
Kaido hala ejder halin de mi.?Güler gibi bir yüz ifadeleri varmış diyelim, onun gördüğü resimler de çok net değil. Zamanında bize gelen 3 piksellik resimler gibi aynı.
Ben bir an bizimkileri yerde hayal ettim, ikisini de onlara gülüyormuş gibi düşündüm. Ama savaşın çoğunluğunda gülüyorlardı zaten öyle düşününce normal geldi.Güler gibi bir yüz ifadeleri varmış diyelim, onun gördüğü resimler de çok net değil. Zamanında bize gelen 3 piksellik resimler gibi aynı.
Valla Ace olayında Garp benim gözümde bitti ,o yüzden gözüme gözükmesinNovalar tek mi yemiş