Ben çatıya çıkmasını da bekliyorum hepsi ağır gelirYamato önce Tobi Roppo'dan birini indirip sonra Smoothie ile dövüşse harika olur.
Ben çatıya çıkmasını da bekliyorum hepsi ağır gelirYamato önce Tobi Roppo'dan birini indirip sonra Smoothie ile dövüşse harika olur.
Umarım spoiler doğru çıkar. Sanji’yi pek sevmediğim doğru ama bu kadar pasif olmasını daha çok sevmiyorum,onun için Queen’e karşı sert bir savaşa girip galip gelir,kendini birazcıkda olsa gösteririr, karakterin bu kadar rezil edilmesi yetti artık oda.---- Spoiler from Redon -----
Confirmed.
Black Maria makes Sanji her own Pet.
Sanji sticks out her tongue and circles around.
Capori appears in front of the Japanese consulate.
Capori : I have come to put an end to this bullshit.
Ya Aidencim neden alıntılıyorsun, sil hemen. Ben daha bunu capo'ya atacağım Direkt belli ediyorsun yav.Sjdjdidhshsjdj
Sileyim hemen, ne demekYa Aidencim neden alıntılıyorsun, sil hemen. Ben daha bunu capo'ya atacağım Direkt belli ediyorsun yav.
Senin gömdüğün yükseliyor, arşa çıkardığın yüzyılın düşüşünü yaşıyor sen Kid övme Tiksav.Bu bölüm gelene kadar yazmaya devam. Gövde gösterisi için Kaido ve Linlin Fatihin hakisini kullanır. Kid ve Luffy karşılık verir.
Sanji'nin Wano'da yapacağı her olumlu hareket Capori'ye yazılmalı : ))---- Spoiler from Redon -----
Confirmed.
Black Maria makes Sanji her own Pet.
Sanji sticks out her tongue and circles around.
Capori appears in front of the Japanese consulate.
Capori : I have come to put an end to this bullshit.
Çatıdan devam ediyor demekOfficial Chapter 1003 preview:
"Luffy strikes with all his might! Whereas the Yonko are...?!"