Dost idiler Roger ile. Arkadaş transferi bile yapmışlar.Edw*rd'ı değil baş düşman, düşman statüsünde değerlendirmek Roger'a hakarettir. Ondan olsa olsa peluş ayıcık olur.
Dost idiler Roger ile. Arkadaş transferi bile yapmışlar.Edw*rd'ı değil baş düşman, düşman statüsünde değerlendirmek Roger'a hakarettir. Ondan olsa olsa peluş ayıcık olur.
Edward, Roger'ın KK lık yolundaki basamaktan fazlası değildi. Serideki rolü bu.Dost idiler Roger ile. Arkadaş transferi bile yapmışlar.
Baş düşmanı olduğu onaylı artık. İlk rakibi olduğunu kim söyledi ilk ve en muazzam rakibi idi felan gibi bir çeviri vardı orada.
İlk ve Hasan'ın ajandasına göre yerleştireceği sözcük geçiyor, ikinci sözcüğü hasana bırakıyorum xDXebec'in ilk karşılaştığı düşman olduğu nerede geçiyor?
Ne ajandası at çeviriyi buraya.İlk ve Hasan'ın ajandasına göre yerleştireceği sözcük geçiyor, ikinci sözcüğü hasana bırakıyorum xD
New World'e kadar düşmansız gelmiş olması imkansız olduğundan o seçeneği eliyoruz yahu. İlk en büyük rakibi olarak geçmiyor muydu? İlk rakibi nedir yahu? Xebec'e sıra gelene kadar babasının aslan ve biricik oğlu Squardo var.İlk ve Hasan'ın ajandasına göre yerleştireceği sözcük geçiyor, ikinci sözcüğü hasana bırakıyorum xD
Biz de senle dostuz, çaktın olayı ?Ne ajandası at çeviriyi buraya.
Perhaps güzel şarkıdır bilir misin? xd
Greatest.