Meyvesi çıkana kadar ne umutlarım vardı...Boşverin sanji'yi zoro'yu
Black maria Brook reise donunu gösterecek mi bakalım.
Meyvesi çıkana kadar ne umutlarım vardı...Boşverin sanji'yi zoro'yu
Black maria Brook reise donunu gösterecek mi bakalım.
Aylık manga diye. Mangakası çıkıp 7/24 saat belim ağrıyor diye ağlamıyor. Belin bu kadar ağrıyorsa çizme Oda ya da yatarak çiz.attack on titan opdan daha sükse gidiyor şu an bizim manga o kadar yavaş ki anlatamam. Bir konuşuyorlar o konuşma 20 dakika sürüyor. Adamın aksiyonu konuşma animesininkide efekt başka bir şey değil. Adam bir bölüm sadece kılıcı anlatabilir öyle bir yavaşlık. Zaten bir anime bir manga bu kadar uzun sürerse en sonunda yalama olur şu an gidişat o sanırım.
Belim ağrıyor diyen Togashi değil miydi ?Aylık manga diye. Mangakası çıkıp 7/24 saat belim ağrıyor diye ağlamıyor. Belin bu kadar ağrıyorsa çizme Oda ya da yatarak çiz.
Oda sürekli hastayım deyip izin alıyor bel ağrısına yordum onu ben.Belim ağrıyor diyen Togashi değil miydi ?
Oda izin alıyor ama yılda en az 30 bölüm çıkarttığı oluyor.Ona kıyasla Togashi şerefsizi iki yıldır bir bölüm bile çizmedi.Adam iş ahlakında öyle yoksun ki ağa olsam koyunlarımı bile emanet etmez.Oda sürekli hastayım deyip izin alıyor bel ağrısına yordum onu ben.