jack vs si görsek güzel olurdu jack artık çatıda değilYamato mümkünse hiç olmasın arc sonuna kadar. Yanındaki primatı korusun.
jack vs si görsek güzel olurdu jack artık çatıda değilYamato mümkünse hiç olmasın arc sonuna kadar. Yanındaki primatı korusun.
6 hafta üst üste arasız bölüm versin ne istersen iste benden.Şu an tek umursadığım ara olup olmadığı.
Dövüşlere artık ramak kaldığından kolay kolay kötü bölüm çıkartamaz zaten. Yanıltma beni Oda. xd
Olabilir. Ama Jack gibi biri Yamato'ya saldırır mı bilmem. Sonuçta efendisinin çocuğu. Herkes Yamato gibi hainlik yapmaz.jack vs si görsek güzel olurdu jack artık çatıda değil
jack , kıng gibi görev adamına benziyor bence doğru ve yanlışı umursamayıp yamato'ya hainliğinin cezasını verirOlabilir. Ama Jack gibi biri Yamato'ya saldırır mı bilmem. Sonuçta efendisinin çocuğu. Herkes Yamato gibi hainlik yapmaz.
Henüz yok.
Who'sWho'nun ödülünün o kadar yüksek olacağını sanmıyorum. Peros'dan az Jinbe'den çok... aşağı yukarı 500-550 bir şeyler bekliyorum.Bana da öyle geliyo bm'nin tayfasında ki oven veya daifuku gibi adamlardan cok farkı yoktur ucan altılının odülü.
Bi tek who's who nun ödülü 1 milliyara yakındır 700-900 milliyon civarı.
Shanks'a kaptırsa "Shanks'a kaptırdım." derdi ama öyle söylemedi. "Kızıl saç korsanlarına kaptırdım." dedi. Belki de Rockstar'a kaptırdıkıd kolunu kime kaptırdı belli değil belki shanks'e atar yapıp shanks tarafından kendisine benzetilmiştir kesin olmayan bir şey ile karakteri gömmek doğru değil shanks mutemelen kıd-law-kıller gibi karakterlerden haberdardır ve onu denemek istemiş de olabilir
Zoro zaten geçen bölüm ufaktan göstermisti.Bakalım bu bölüm nasıl bir şov yapacak ?Dün gece rüyamda Zoro şov yapıyor diye spoiler geliyordu... Bakalım neler olacak...?