Gerek yok öyle atraksiyonlara.O değil de her bölüm için bir anket açılsa güzel olmaz mı? Mesela "bu bölüm ne olacak?" Sorusunu sorup aklına gelen olası sonuçları yazarsın bizde oylarız. Bolum ciktiktan sonra da karsilastiririz :d
Gerek yok öyle atraksiyonlara.O değil de her bölüm için bir anket açılsa güzel olmaz mı? Mesela "bu bölüm ne olacak?" Sorusunu sorup aklına gelen olası sonuçları yazarsın bizde oylarız. Bolum ciktiktan sonra da karsilastiririz :d
Anladım.Gerek yok öyle atraksiyonlara.
Nepalli değil di mi bu? Ne tarz aksiyonlar üst tarafta mı alt tarafta mı?Kulisler hareketlenmeye başlamış yavaştan. Bol aksiyonlu bir bölüm geliyormuş. Detaylar yarın.
Zoro yoksa bizi yormayınKulisler hareketlenmeye başlamış yavaştan. Bol aksiyonlu bir bölüm geliyormuş. Detaylar yarın.
Enma diyecektin herhalde.Zoro yoksa bizi yormayın
Düzenlemeler sürüyor.Anladım.
Konu dışı olacak kusura bakma ama lobilerin tekrar açılışı hakkında karar verdin mi?
Yok. Nepalli'nin spoileri verdim, bu gerçek kaynaktan.Nepalli değil di mi bu? Ne tarz aksiyonlar üst tarafta mı alt tarafta mı?
Klavye otomatik çeviriyor yapcak bişey yokEnma diyecektin herhalde.
Kanka işin rekabet kısmı biteli 600 bölüm oluyor, sen seriyi nerde bıraktın ? Güncele gelince haber et tartışalımZoro kaido veya bm ile savaşacaken oda'nın sanji'yi page one ile karşılaştıracağnı sanmam orta da rekabet diye bişey kalmaz bu iki karakter arasın da.