Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Huge early spoilers from Chinese source Bekomon! Details will come soon.

Pudding saves Sanji from Black Maria.

Oven and Daifuku blocks Page One and Ulti.

Katakuri saves Luffy from Kaido’s attack!

Big Mom ask Katakuri what the heck is he doing here.

Katakuri says Tottoland has taken over by Blackbeard Pirates and now he has formed the Mochi Pirates to be the Pirate King!!!
Smootie şat davn Marco yok mu :artiz:
 
King ile Marco çarpışır.
King "yukarı çıkmana izin vermeyeceğim Marco"
Marco "yukarı çıkmama gerek yok plot armor Luffy ile" der ve pis sırıtışını atar.
Yukarı çıkmama gerek yok. Çünkü Ace'in yapamadığını yapacak bir baba Yiğit var yukarıda diyip Luffy'nin 2 yıl önce Ace'i ölümden nasıl kurtardığını hatırlar.
 
Bende bir şeyler karalıyım.
Zoro, Kaido'yu kesmek için saldırır. Fakat BM tarafından durdurulur. BM o kadar güçlü bir kılıç darbesi indirir ki Kitetsu kırılır. Zoro ''Bu kadın Mihawk'tan bile güçlü. Acaba önünde eğilirsem bana kılıç yeteneklerini öğretir mi?'' der içinden. O sırada Kaido arakadan tam Zoro'ya sopasıyla vuracakken bir kişi onu durdurur. O kişi Sanji'dir. Ama suit üzerinde yoktur. Genleri uyanmıştır. Alevli malevli ve şekilli şukullu bir şekilde havada durur. Black Maria hasretli gözler ile onu izler. İçinden ''Evleneceğim adam.'' der. Sanji bir anda haoshoku hakisini salar. Kaido soğuk terler dökmeye başlar, BM tatlı krizine girmek üzeredir, Law çoktan bayılmıştır, Killer fafafafa diye gülmeye devam eder, Kid ''330 milyon bu adama az.'' der, Luffy ''İşte benim sağ kolum.'' diye sevinir. Zoro ise az daha enmayı düşürecektir. Enma içinden ''Ulan Oden bile beni daha iyi kavrıyordu.'' der. BM ne yapacağını şaşırır. Psikolojisi bozulur ve etrafa rastgele slashlar atmaya başlar. Tam bir tane slash Zoro'ya gelecekken Brook onu korur. Zoro'ya bakarak ''Bunu bize bırakabilirsiniz Zoro-san.'' der. Sanji, Brook vs BM eşleşmesi olur. Zoro ''Yukarıya başka gelecek var mı?'' diye sorar. Ve gökten Ryokugyu silüet olarak gelir. Killer ''Bunu bana bırakın.'' der ve saldırmaya başlar. Luffy ve Kid yeni formlarına geçerek Kaido'ya saldırmaya hazırlanırlar. Kaido ''Bleach'te bile böyle dönüşümler yok.'' diyerek Luffy ve Kid'i över. Kid, Luffy'e dönerek ''Kaido'yu ilk tekleyen kazanır.'' der. Zoro bunalmış bir şekilde ''E bu benim arcım değil miydi? Ben kiminle dövüşecem?'' der. Tam o sırada arkasında Jack hibrit formu ile belirir. Zoro ''Benim değerim bu kadar mı?'' diyerek Kaiji'nin 9. bölümünde zenginlere isyan ettiği gibi Oda'ya isyan eder. Tam Jack tarafından teklenecekken uyanır. Meğer hepsi rüyaymış. Sadece Kaido'nun darbesi onu bayıltmıştır. Dövüş daha yeni başlamıştır. Zoro hemen enmanın tam gücünü salmak için hazırlanır. Genede son olarak alt katı kontrol eder. Çünkü Sanji'nin her an gelip onun ışığını çalacağından endişe eder. Haftaya ara yok.
 
Ahaha. Reyizin başarısı ortada savunsak da farketmiyor. Ama Zoro manevi oğlu o düzeltilmesi gereken bir şeydi.:D
Bence de mangaka kendi yaptığı ana karakteri sevdiğinden değil de bu çok tutar diye çiziyor :)

One Piece'i en iyi bilen adam çizeri sonuçta. Reyize hayran olduysa vardır bir bildiği ;)
 
Kaç bölümdür çatıda odaklanması gereken adamlara odaklanıp asıl savaşı çiziyor Oda'nın karakterine aykırı bir durum bu bölüm tekrar alt kata inip gifters mış apo muş chopermış bunları çizmeye başlamasını bekliyorum öyle üst üste güzel bölüm olmaz okuyucu alışır diye düşünebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık