Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadio, Linlin'e " Ben sana karışma demedim mi?. Şunları bir deneyelim bakalım neleri varmış?". der ve pis pis sırıtır. Sonra Kid "Dikkatli olun cüssesine göre çok hızlı."der. Zoro "Bunu birinci elden tatmışa benziyorsunuz. Ezikler sizi."der. Kid ile Killer sinirlenir. Kaido " Kendi aranızda tartışarak ne yaptığınızı sanıyorsunuz?" der demez hava patlaması atar. Bunu gören Luffy Zoroyu bundan kurtarır. Kid de demirlerden kendine duvar yapmıştır. Law da odası sayesinde kurtulur. Ama Killer atağa yakalanır ve yüzüne darbeyi alır. Maskesi çok güçlü bir maddeden olduğu için fazla hasar almaz. Ama ikinci hızlı atakla Kaido Killer'ı aşağı kata tek darbeyle atar. Killer "Yine mi gol değil? Yine mi gol değil?" diye diye yarı baygın şekilde aşağı kata düşer. Buna sinirlenen Kid "Bu yaptıklarının hepsinin acısını çıkartacağım."der ve bütün metalleri sivri ve keskin bir hale getirir ve Kadio'ya 100 metre yükseklikten atar. Her yer toz duman olmuştur. Acaba Kadio hasar aldı mı düşüncesi belirirken Kaido o toz dumanından eskisinden daha hızlı bir şekilde çıkar ve Kid'e Luffy'ye yaptığı saldırıyı yapar. Kid üzgün yenilmiş ve ağlamaklı bir şekilde intikamımı senden alamıyorsam akrabalarından alırım der. Law da onu başka bir yere ışınlar.
Kadio "Bir de size en kötü nesil diyorlar. Sizden daha güçlü çöpler tanıyorum." der.
Bu arada Zoro "Enmaya iyice alıştım. Bakalım Kadio'yu deşen bu kılıcın gerçek gücü neymiş?". der ve Kadio böbürlenirken Enmaya koka basar ve Oden'in yardığı yerden Kaido'yu yarar. Kaido bir an sakinliğini yitirir tam o esnada Law kocaman bir room açıp Kaido'yu 2 parçaya böler. Zoro yine yaranın olduğu yere saldırır. Bu sefer Kadio " Bunu iki kere yiyeceğini mi sandın ahmak? Ama sen diğer ikisinden daha iyisin. Ve bana aptal ve dansöz birini hatırlatıyorsun." der demez Zoro'ya küsküyü verir. Zoro artık yeşil ve kırmızının birleşimi bir haldedir. Tam bu esnada Law room açıp yer değiştireyim derken Kaido çok hızlı bir şekilde Law'a yetişir ve onu da tek darbeye bayıltır.
Sonra Luffy durun saldıracaksak beraber saldıralım beraber savunalım der. Meğer bu olayların hepsi Luffy'nin geleceği görmesiymiş.:hhh:
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık