Spoiler gelmemesi mesele değil de biraz daha fake spoiler atılırsa birileri sağlam küfür yiyecek gibi duruyor.
Senin için spoiler resim çizdim bak :3Mihawk?
Hem korsanlarla kanka hem de hükümet için çalışıyor. Gözler de kalbin aynasıdır.
Kılıçlar olmasa zeybek oynuyor sanıcaktım.Senin için spoiler resim çizdim bak :3
Eline sağlık.Senin için spoiler resim çizdim bak :3
Op Türkiye'de yasaklanır aman diyimDayanamıyorum artık kesicem kendimi yarın da spoiler gelmezse
Yalniz bu spoilerlar Kinomiya Osman tarafından doğrulanmış , fake spoiler bile olsa hafife alma derimSpoiler gelmemesi mesele değil de biraz daha fake spoiler atılırsa birileri sağlam küfür yiyecek gibi duruyor.
Gülmedim ama hafiften bir sempatik geldin. İki üç fake spoiler hakkın daha var o zamana kadar sana sövmem bu mesajın yüzünden.Yalniz bu spoilerlar Kinomiya Osman tarafından doğrulanmış , fake spoiler bile olsa hafife alma derim
Bence bunu unutmadığım için beni tebrik etmeliydin en azından. ÜzüldümGülmedim ama hafiften bir sempatik geldin. İki üç fake spoiler hakkın daha var o zamana kadar sana sövmem bu mesajın yüzünden.
Bunu genelde fesat muhabbetlerden sonra söylerim. Öyle anlar zaten unutulmaz.Bence bunu unutmadığım için beni tebrik etmeliydin en azından. Üzüldüm