Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilden yazıyorum mesajlarınıza alıntı yapmak zor oluyor. Mihawkla ilgili başka dalgalar da yazmışlar ama bu bölümde açıklanması bana çok fazla geldiğinden patlayabilir diye aktarmadım. Kısaca Roger'ın elinde tuttugu bir bebek vardı, o bebek Mihawk'mış. Tayfa üyesi olmadığı ama Rayleigh tarafından eğitildiği yazıyor. Başlığın "The seven enemies of the sea" olduğu bir bölümde bunun açıklanması fazla olur bana göre ama bakalım.
Gözüm kör olsaydı da okumasaydım!!!!!!!!!
 
17 gündür spoiler görmedim. Bazılarınız benimle dalga geçebilir , size saçma gelebilir ama ben... 17 gündür spoiler görmemiştim. Bünyem.. Bünyem artık daha fazla kaldıramıyor her siteye girişimde heyecandan titriyor ve gözlerim fırdır fırdır dönüyordu. Vücudumdaki belirtiler 15. gün daha da artmaya başladı. Yüksek miktarda adrenalin salgılıyordum. Evet , maalesef paranoyaklaşmıştım. Her an atılan her yorumu spoiler zannediyordum. 16. güne ise yeni hafta yeni gün yeni bir başlangıç diyerek girdim lakin bilincim kapalı bir şekilde pazartesi gününü atlattım.
17. gündeyim , artık bu belirtiler beni kötüleştirmekten çok iyileştiriyordu..Artık düz duvarda yürüyebiliyordum. Saat 6 tek tutunduğum dal , eğer bu dal da kırılırsa vücudumdaki reaksiyonları artık ön göremiyor olacağım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık