Üye silindi 1004
Luffy aslında pijama lastiğiymiş. Zoro da plastik yemek bıçağıymış. Kid yatanağın demiriymiş. Law doktormuş ama ismi Law değil Latif'miş.Gerçekler ve Hayalleri ayırt edemeyecek noktaya geldim an itibari ile.
Luffy aslında pijama lastiğiymiş. Zoro da plastik yemek bıçağıymış. Kid yatanağın demiriymiş. Law doktormuş ama ismi Law değil Latif'miş.Gerçekler ve Hayalleri ayırt edemeyecek noktaya geldim an itibari ile.
O kadar da düşmedik yani.Luffy aslında pijama lastiğiymiş. Zoro da plastik yemek bıçağıymış. Kid yatanağın demiriymiş. Law doktormuş ama ismi Law değil Latif'miş.
Adam Kid'i indirmek için içine ajan sokmuş,hawkinsi yanına çekmiş.Odeni ise dans ettirdiler.Aradaki farkı görmen için çarmıha mi gerilmek istersin ?Oden tek başına dalıp düştü. Kid çakal sürüsü gibi toplanıp saldırdığı halde daha beter şekilde düşecek...
Millet Zoro'yu çok ezik görüyor ya. Sanki tayfanın üçüncü adamıymış muamelesi yapıyorlar. Cidden kırıcı oluyor. Ben normal bir Zoro fanı değilim asıl fanları nasıl üzülüyordur. Çatıya çıkmayacak dediler aylardır. Adam çatıda yeni sayı gelmiyor.. Şansızlık hep.@Yubashiri-sama bana kızma Yuba. Dressrosa arcta bunu söyleyenlere kız
Bizimkiler kaliteli ya, ingilizce yazıyorlar bir de çeviriyorlar. Mükemmel ortam djdgdndhdBurası Worstgene dönmüş
Luffy'nin tümen komutanları,geleceğin Katası,King'i olabilir Kavundish,Zoro ise başlı başına bir efsane olacak,Luffy ile beraber dünyayı ters düz etçekler.@Yubashiri-sama bana kızma Yuba. Dressrosa arcta bunu söyleyenlere kız