Kral bir telefon çeksene Oda'ya.Akşama kadar vakit veriyorum. Eğer gelmezse bu hafta manga yoktur.
Kral bir telefon çeksene Oda'ya.Akşama kadar vakit veriyorum. Eğer gelmezse bu hafta manga yoktur.
Numarası olsa net yapacağım bir arsızlık olurdu bu.Kral bir telefon çeksene Oda'ya.
Bugün gelir yüksek ihtimalle 12-18 arası.Yeter ulan sokağa çıkıp bağıra çağıra spoiler diyecem artık
Waoow... Cicik kelimesini duymayalı seneler olmuştu, bunu beklemiyordumConfirmed by Radeon.
Sanji kadınlara vuramadığından dolayı hedef tahtası yapılmış.
K. Hakisi sayesinde saldırılardan sıyrılıyormuş lakin Black Maria'nın kadınları ciciklerini göstererek Sanji'nin dikkatini dağıtıyormuş.
Youtube daki bushido ile video paylaşan kanal senin mi reissHadi ulan... hadi beee... spoiler gelsin beee... merak ediyoruz lan kim ne yapacak diye... çok heyecanlıyız lan...
Zoro hadi oğlummm... Hadi aslanımmmm... Yap şovunu... skskskkslsş
BM: Seni böyle yumruklamasına nasıl izin verirsin ?! Kaido: Bu adayı kaldırmak güç seviyemi %10'a düşürdüBig mom: How could you let him punch you like that?!
Kaido: Lifting this island dropped my power level to %10
Bilen çevirsin ingilizcem yetmedi.
Sanji'yi anca o şekilde durdurabilirlerdi...Waoow... Cicik kelimesini duymayalı seneler olmuştu, bunu beklemiyordum