Yarın belli olur acikcasi benim beklentim de düşü tabi bu Sdfear'a ne kadar güvenilir bilmiyorum.Odanın editörü olmak için başvuracak herhalde kpssden. Çok duygusaldı, üzüldüm, ağladım
Yarın belli olur acikcasi benim beklentim de düşü tabi bu Sdfear'a ne kadar güvenilir bilmiyorum.Odanın editörü olmak için başvuracak herhalde kpssden. Çok duygusaldı, üzüldüm, ağladım
İlham yok, tükendim. Umarım haftaya ara vardırYaz bi spoiler da keyfimiz yerine gelsin be aiden.
Ne arası daha yeni başladıkİlham yok, tükendim. Umarım haftaya ara vardır
korono var, japonyada artmış vakalar. Versin şimdiden işteNe arası daha yeni başladık
Takvimde Mayısa kadar 3 hafta bölüm 1 hafta ara şeklinde devam edecek gözüküyor.
Bölümü bekleyeceğiz o zaman. Aksiyon görmek istiyorum. Kan istiyorum vahşet istiyorum. Zoro reis şov yapsın istiyorum. Geçen gün ne güzel yüreğime dokunmuştu spoilerın.İlham yok, tükendim. Umarım haftaya ara vardır
Öyle şeye hasretiz ya. JoJoda vardı bu act 2 act 3 4 falanlar. Ashuraya da yedirsin onları, o bandana takılacakBölümü bekleyeceğiz o zaman. Aksiyon görmek istiyorum. Kan istiyorum vahşet istiyorum. Zoro reis şov yapsın istiyorum. Geçen gün ne güzel yüreğime dokunmuştu spoilerın.
Ne icin üzgun belli değil.bölüme onu üzmüş ama.aynı zamanda eğlenceli bi bölümuş ne demekse artık.
Zoro kun Kaido nun kayıp oğlu çıkarsa pis küfür ederim .Kim lan bu Zoro