Oda güzel hikaye bea kid balon oda bayılır.Kaido ve Big Mom Fatihin Hakisini salar. Beraber sırıtıp Luffy ve Kid'de karşılık verir. 4 İmparatorun haki çarpışması sonucu tüm Wano bayılır.
Oda güzel hikaye bea kid balon oda bayılır.Kaido ve Big Mom Fatihin Hakisini salar. Beraber sırıtıp Luffy ve Kid'de karşılık verir. 4 İmparatorun haki çarpışması sonucu tüm Wano bayılır.
Poşet diyecektin nasıl adam yazdın anlamadım. Hiç eşleşen kelime de yok.marco vs king (kuslarin savasi)
sanji vs Queen (teknoloji savasi)
chopper vs numbers ( canavarlar savasi)
Franky vs sasaki (sapiklarin savasi )
Robin-brook??? ( Biseyin savasi)
nami vs ulti (degisiklerin savasi)
Usop vs page one (korkaklarin savasi)
Fan zamani :
Zoro & killer vs yonkou( orada isi olmayanlarin savasi)
Kid vs yonkou ( hurdacı savasi )
Luffy vs yonkou ( balli olanlarin savasi)
law vs yonkou ( adamlarin savasi ?)
Sağ kollarını alan, iki kral olmak isteyen adamların yanında hayali Luffy'nin iyi niyetine bağlı olan Law... Luffy, Robin'e buna D'nin anlamını söyleme dese öğrenemeyecek poşet.. xdPoşet diyecektin nasıl adam yazdın anlamadım. Hiç eşleşen kelime de yok.
kaido zaten savunsa kendini red roc'un çok işleyeceğini düşünmüyorum adam kollarıyla bile savunmuyor kendini acıdan zevk alıyor herhalde ki savunamayacak bence law durmadan bizimkilerin konumunu değiştirir burda support rolündeLaw'ın counter shock ve gamm knife'ı bence Red Roc'tan daha çok etki bırakır. Law'ı fazla küçümsemeyelim.
Anketler yüzünden biraz gömüyorum ama Law sağlam ayakkabı. xd
Bana tutturamıyor diyene bak.- Çatıda Kid ve Killer Kaidoya yönelir ama Big Mom tarafından bloklanirlar
- Law Room ile Zoroya kombolu saldırılar yaptırır
- Sahne zemin kata geçer, Usopp Gifterslara sapanı ile kibidango yedirir
- Brook 4. kata gelir ve Black Mariaya bir saldırı yapar.
- Sanji özgür kalır ve yukarı çıkmak istediğini söyler
- Zoro bandanasını kafasına bağlar ve devasa bir aura yayılır
- "Ashura : Act 2"
Baba sahnede bebeleri pistten alalım.- Çatıda Kid ve Killer Kaidoya yönelir ama Big Mom tarafından bloklanirlar
- Law Room ile Zoroya kombolu saldırılar yaptırır
- Sahne zemin kata geçer, Usopp Gifterslara sapanı ile kibidango yedirir
- Brook 4. kata gelir ve Black Mariaya bir saldırı yapar.
- Sanji özgür kalır ve yukarı çıkmak istediğini söyler
- Zoro bandanasını kafasına bağlar ve devasa bir aura yayılır
- "Ashura : Act 2"
Ben uydurdum yav belirtem de skdbsjsjd öngörü yazim dedim sıkıldımBaba sahnede bebeleri pistten alalım.