Aman aman Dwey gelir şimdi beni azarlar@twei ibret al!! Değil mi @Wataame Daisuki
Tayfanın en dayanıklı kişisi Zoro bu inkar edilemez bu hale düşmeyecektir en azından en son düşer düşerseÇok komik o sahne ya xaxaxaxaxa
Sadece zoro değil de keşke tayfanın hepsi böyle bir durumda olsa. Zoro olunca daha komik oluyor ama hahahaha
@Wataame Daisuki'ye buz dağı vs mihawk çizsene kral. Ağlamaktan harap oldu garibanMevzu ne? Yükle bilgiyi!
Ben sana buz dağı bulucam guzumAman aman Dwey gelir şimdi beni azarlar
Bunun olmuşu var ama lütfü fanlarını gene hizaya çekemiyoruz düşün adamlardaki kapasiteyi, hayranım kendilerineHahahahaha
2 yıldır rüyasında Mihawk vs buzdağı görüyor biri hayrına çizsin. Ben denerdim ama çizim yeteneklerim pek iyi sayılmaz.@Wataame Daisuki'ye buz dağı vs mihawk çizsene kral. Ağlamaktan harap oldu gariban
Ben sana buz dağı bulucam guzum
Tarif et @Roo krala nasıl istediğini. Hakisi mi yetmesin yoksa koka mı bassın özellikleri söyle
Benim bile yapasım geldi geçen çizim yeteneklerim olmamasına rağmen.2 yıldır rüyasında Mihawk vs buzdağı görüyor biri hayrına çizsin. Ben denerdim ama çizim yeteneklerim pek iyi sayılmaz.
Onun olmuşu isimsiz saldırıya tek e giden oden değil miydi?Bunun olmuşu var ama lütfü fanlarını gene hizaya çekemiyoruz düşün adamlardaki kapasiteyi, hayranım kendilerine
Teke giden başka bir char daha vardı aklına gelmemiştir, bazı olayları unutuyorsun diğer tartışmamızdan anladığım kadarıylaOnun olmuşu isimsiz saldırıya tek e giden oden değil miydi?
Yok ben o sayının numarasına kadar hatırlıyorum. 885 dedim ve direkt çıktı.Teke giden başka bir char daha vardı aklına gelmemiştir, bazı olayları unutuyorsun diğer tartışmamızdan anladığım kadarıyla