Önce koka bassın o dengesiz. Resmen 3 IQ gibi takıldı. Oden'den bulaşmış sanırımKalkıp bunları dövecek, sonra rocky 3 coming. Hibrit form filan görürüz belki
OP'a çok bile!!Öngörüş yazmakta suç oldu.
Önce koka bassın o dengesiz. Resmen 3 IQ gibi takıldı. Oden'den bulaşmış sanırımKalkıp bunları dövecek, sonra rocky 3 coming. Hibrit form filan görürüz belki
OP'a çok bile!!Öngörüş yazmakta suç oldu.
Alpa şimdiden cephaneliği doldurmaya başlamış.Bunu gerçekten soruyor musun
OP'a az bile!!OP'a çok bile!!
Ne geçirdi ama hissettiniz mi sıcaklığı buraya kadar geldi demislerdir birbirlerine.Kin'emon ve grubu da gösteriliyormuş bir panelde.
Saçmalık değildi. Efendi dedikleri adamı öldürene karşı bir intikam girişimi normal hatta olması gereken o. Sonuç-Fayda olarak bakmayı doğru bulmuyorum bu durumda.Kınların çatıya çıkması baştan saçmalıktı zaten. Hani duygusal sahne oldu vs ama yararları yok denecek kadar az oldu adamların. Onun yerine 3 yıkımcıyı indirseler çok daha faydalı olurlardı. Marco, drake, sanji vs hepsi direkt çatıya çıkardı en azından.
En azından denedik mantığı da bana saçma geliyor. En son sayıda zaten kinemon bile bir şey yapamadıkları için utanıyor. Kaldı ki yıkımcılar da yıllarca wano'ya acı çektirmiş insanlar. Hani wano ile alakası olmayan biri değiller ki. Onları yenselerdi yine wano halkının intikamını az da olsa almış olacaklardı.Saçmalık değildi. Efendi dedikleri adamı öldürene karşı bir intikam girişimi normal hatta olması gereken o. Sonuç-Fayda olarak bakmayı doğru bulmuyorum bu durumda.