Körsün o zaman ne yapalım xDGörmedik. Gören varsa söylesin.
Körsün o zaman ne yapalım xDGörmedik. Gören varsa söylesin.
Bak sen Luffy'i eleştiriyon.Körsün o zaman ne yapalım xD
Güzel kardeşim beni kendinle karıştırıyorsun bak malum bölüm kesinleşince WB konusuna ilk gelen mesajlardan biri benimdi ve orada yazdığımı doğrudan atayım sana. Eleştiriyi bırak ne demişim gör. Ben senin gibi kıvırmam Hasan xD Bırak eleştiriyi direk karaktere olan bağlılığımın düştüğünü söylerim.Bak sen Luffy'i eleştiriyon.
WB'ye yaptığın ise elestiri değil.
Gönlümdeki yeri değişmeyecek bana aileme yakın olmayı öğretmişti bundan 10 yıl önce ama şuanki spoiler doğruysa eski sevgimi devam ettirmem.
Baba seni kalbimizdeki halinle hatırlayacağız
Yapma yahu. O kadarına gerek yoktu ki sanmam anlık gaza gelmişsin. WB iyi adamdır.Güzel kardeşim beni kendinle karıştırıyorsun bak malum bölüm kesinleşince WB konusuna ilk gelen mesajlardan biri benimdi ve orada yazdığımı doğrudan atayım sana. Eleştiriyi bırak ne demişim gör. Ben senin gibi kıvırmam Hasan xD Bırak eleştiriyi direk karaktere olan bağlılığımın düştüğünü söylerim.
Sen Luffy'i her zaman böyle sevmiyor muydum sanıyorsun ? WB'nin bu tarz bir kaç davranışı daha çıksın onu da tam gömerim. Bir günde mi Luffy'e lütfü dedik xDYapma yahu. O kadarına gerek yoktu ki sanmam anlık gaza gelmişsin. WB iyi adamdır.
Enma niye falso oluyor?Bir falso yok Enma var.
Nedir hocam malum olay?Güzel kardeşim beni kendinle karıştırıyorsun bak malum bölüm kesinleşince WB konusuna ilk gelen mesajlardan biri benimdi ve orada yazdığımı doğrudan atayım sana. Eleştiriyi bırak ne demişim gör. Ben senin gibi kıvırmam Hasan xD Bırak eleştiriyi direk karaktere olan bağlılığımın düştüğünü söylerim.
hani spoiler gelcekti pazartesi veya salı? acil 500mg spoiler verin
İstediğiniz olsun,Kuruduk spoiler atın bir kürek üstümüze.Fake make olsada olur tansiyonumuz düşsün yeter.