Sence bu ikisi açıklanırsa ne kadar olur ödülleri ?King ve Marco'nun ödülünü açıklamalı artık bence.
Sence bu ikisi açıklanırsa ne kadar olur ödülleri ?King ve Marco'nun ödülünü açıklamalı artık bence.
En fazla 2 milyara yakındır.Sence bu ikisi açıklanırsa ne kadar olur ödülleri ?
Marco 2 milyar vardır ama King'i sanmıyorum.En fazla 1.6 milyar falan çıkar.En fazla 2 milyara yakındır.
Vietnamlı falan da vardı onlara ne oldu hakikaten ?Nepal'den haber isteyen olursa alırım bu hafta da.
Duruyorlar, ama onlar teorisyen. Sallama spoiler yazan Nepalli var sadece, Tay da gerçek spoiler veriyordu, ama gitti.Vietnamlı falan da vardı onlara ne oldu hakikaten ?
Evet, keyifli olur. Big Mom VS Kid Killer olması bana da mantıklı geliyor, üstesinden gelirler diyemeyeceğim ama başlangıç için makul.Nepal'den haber isteyen olursa alırım bu hafta da.
Bayağı iyi öngörü.-Kaido ayağa kalkıp karşı saldırı yapar.
Luffy yeni hakisi sayesinde sopayı tanklar.
-Bm kid'i görüp onun komutanlarından birini yaralayıp, pone'yi aldığını hatırlar.
Kid&killer vs Bm olur
-Zoro kaido'ya ufak bir kesik atar. Kaido ona sinirlenip balyozu indirecekken, law room tekniği ile zoro'yu bir kaya ile yerini değiştirir.
Alt katı gösterir.
-Robin meyve özelliği sayesinde yukarı çıkar. -Chooper ve brook'un karşısına apoo ve bir numbers çıkar.
-Bölüm sonunda da yamato ve momo'nun olduğu panel gösterilir. Yamato, shinobu'ya momo'yu sana emanet ediyorum. Ben gidip babamı öldürücem der ve sayı biter.