Bırak şimdi lafı sözü Red bu sana ne diyor?Bak mesela Zoro reankarne çıkarsa, Ben derim ki bu ne yaaaa...! Şey demem yani; Yav işte Zoro pardon Ryuma 800 yıl önce de yaşamış falan denmem yani ksksksk
Sen bu işte uzmansın Red’ciğim... Eğer 4 kucak diyorsan doğrudur...
Bunu Luffy fanları da böyle söyler dediğim gibi gayet objektik baktım o olaya xD Aha buyursunlar kaç kucak söylesinler yüzleri buradaBak mesela Zoro reankarne çıkarsa, Ben derim ki bu ne yaaaa...! Şey demem yani; Yav işte Zoro pardon Ryuma 800 yıl önce de yaşamış falan denmem yani ksksksk
Joy Boy Momo çıksın da göreyim seniJOY BOY X PRO PLUS
Zoro Ryuuma'nın reenkarnesi çıksın size bayram olur yahu. Adamın torunu yapmaya çalışıyonuz zaten herifi bir de kendisi çıksa forumu rehin alırsınız. O yüzden Ryuuma'ya bu kadar yatırım.Bak mesela Zoro reankarne çıkarsa, Ben derim ki bu ne yaaaa...! Şey demem yani; Yav işte Zoro pardon Ryuma 800 yıl önce de yaşamış falan denmem yani ksksksk
Umarım burada olursun datte’ciğim...Fanlar yüzünden karakterden soğuyanı da hiç anlamam hani hikayesel açısında baktığında olmayacak bir şey desek neyse... Wano sonu come to see me
Meğer ne çok kucak sığdırmış hayatına Luffy kardeşimiz...Bunu Luffy fanları da böyle söyler dediğim gibi gayet objektik baktım o olaya xD Aha buyursunlar kaç kucak söylesinler yüzleri burada
@Dattebayo..! ne diyor
Çok zor ihtimal... Çıkarsa Luffy çıkar hazırlayın kendiniziJoy Boy Momo çıksın da göreyim seni
Dedesi yapmaya çalışmıyoruz... Manga da olabilecek olayı söylüyoruz... O değil de Ryuma dan bir korkuyorsun sanırım?Zoro Ryuuma'nın reenkarnesi çıksın size bayram olur yahu. Adamın torunu yapmaya çalışıyonuz zaten herifi bir de kendisi çıksa forumu rehin alırsınız. O yüzden Ryuuma'ya bu kadar yatırım.
Bölüm adı çıktığında böyleyse spoiler çıktığında site çöker.Sadece bölümün adının çıkmış hali bu işte arkadaşlar.
Luffy'nin Joy Boy çıktığı gün, Zoro'nun da Ryuma çıkma ihtimali direkt arşa çıkar zaten. O gün, OP'nin fişinin çekileceği gündür. Belasını versin.Zoro Ryuuma'nın reenkarnesi çıksın size bayram olur yahu. Adamın torunu yapmaya çalışıyonuz zaten herifi bir de kendisi çıksa forumu rehin alırsınız. O yüzden Ryuuma'ya bu kadar yatırım.