@Chris birazdan bu yoruma kalp atacak.Beklediğim malum poz :T 1000. bölüm, Luffy ne güçlü oleyy
@Chris birazdan bu yoruma kalp atacak.Beklediğim malum poz :T 1000. bölüm, Luffy ne güçlü oleyy
Luffy vurdu mu öyle kan çıkmasıyla bitmez adamın ruhunu sarsar.
Güzel bir örnek ama orada BM ve çocuklarıyla sarılıydı etrafları. Dolaylı yoldan bir handikap yaratmak istediler. Ancak açık yaraya abanmak farklı gibi geldi bana.Mantıken yapması olası, Big Mom'u zayıf düşürmek için resmi parçalıyorlardı. Yapmaz diye bir şey yok, ama retcon yiyebilir.
Düşünmez gibi geliyor bana öyle bir durumu. Nereye rast geldiğine bakmadan girişir reyiz. Ayrıca kendi yarasını kendi açar zaten.Luffy o yarayı daha da büyük bir avantaja çevirir mi çevirmez mi?
Her yılbaşında ara olmuyor mu zaten?Ocak da 1 bölüm okuruz işte.Bu sOda şimdi ''Alın size özel ve hayp bölüm çizdim şimdi hazır yıl başı da girdi.'' deyip bir ay bölüm çizmezse şaşırmam.
Big Mom'a yarattıkları handikap bundan kat kat daha büyüktü usta. Kid vurur oraya zaten de Luffy'nin de vurması lazım mantıken, daha önce yapmadığı bir şey değil yani.Güzel bir örnek ama orada BM ve çocuklarıyla sarılıydı etrafları. Dolaylı yoldan bir handikap yaratmak istediler. Ancak açık yaraya abanmak farklı gibi geldi bana.
Zoro eksik.Beklediğim malum poz :T 1000. bölüm, Luffy ne güçlü oleyy