9 Kın da kan aldı Luffy döndüğünde onlardan farklı bir şey yapabilmeli.Yalnız şaka maka luffy kaido dan kan alırken bölümü bitirebilirler.... çok pis hypleandım... gidip beyzbol sopasıyla çöp kutusuna vurucam...
9 Kın da kan aldı Luffy döndüğünde onlardan farklı bir şey yapabilmeli.Yalnız şaka maka luffy kaido dan kan alırken bölümü bitirebilirler.... çok pis hypleandım... gidip beyzbol sopasıyla çöp kutusuna vurucam...
Bilmiyorum. Aklıma geldi yazayım dedim.Bu bölüm ismi 905. Bölümün ismi değil miydi ?
Bacakları onun güçlü tarafı. Kadın peşinde koşmaktan hepSanji ellerini kullansa baya baya denk olurlar zaten. Kılıç eğitimi falan da almış ama gereksiz gurur yapıyor.
Kanka shounen çocuklara hitap ediyor. KF kitlesi gibi kitleler azınlık.Bölüm çöp. Hiç olmazsa adını Hasır şapka tayfası falan koysaydın herif direkt diğer karakterler umrumda değil diyor.
İçten zarar verecek zaten. Ama ilk giriş için okkalı bir yumruk güzel olur.9 Kın da kan aldı Luffy döndüğünde onlardan farklı bir şey yapabilmeli.