Oldu zaten :d Redon paylaşmış. Adam açıkça seri Luffynin serisi diyorBöyle bir şey olursa beklentim tavana vurur.
Oldu zaten :d Redon paylaşmış. Adam açıkça seri Luffynin serisi diyorBöyle bir şey olursa beklentim tavana vurur.
Oldu bile. Spoiler doğru. ?Böyle bir şey olursa beklentim tavana vurur.
Sento aslında fena karakter değil az gözükmesine rağmen tasarımı ve dövüş stilini beğeniyorum.Shicibukai'lere gelecek olursak Coby ve Vegapunk'ın malları Atatürk Havalimanı alınlı Hancock'u indirirdiğini gösterir umarım.Vega'nın makineleri şiçiler üzerinde(o anlamda değil) gösterecek bence Oda. Bu bölüme daha vurucu şeyler lazım. Sento biraz mehhh
Doğru olabilir. Geçen yıl da bölümü yayınlayıp 3 hafta ara vermisti.Yılbaşında gelen bölüm her sene erken gelir. Diğer bölümü uzunca beklersin ama :d
Daha çook mangaya geçilir One Piece. Hak ediyor. Hala ders almamış demek ki.Yapacak bir şey yok kral bölümün ismi Luffy'miş. Sineye çek.
Oldu zaten :d Redon paylaşmış. Adam açıkça seri Luffynin serisi diyor
Bölüm 1000: Monkey D. Luffy Böyle Kral jesti ancak Oda yapabilirdi zaten. Hey gidi hey...Oldu bile. Spoiler doğru. ?
Oda'nin verdiği bi ara yok ama wsj arası olduğu konuşuluyoDoğru olabilir. Geçen yıl da bölümü yayınlayıp 3 hafta ara vermisti.
Fanları sevindirmek lazım arada, adam da ekmeğinde.Daha çook mangaya geçilir One Piece. Hak ediyor. Hala ders almamış demek ki.
Hazreti kutsal yüce süper kahraman başbuğ imam başkumandan mareşal halife bin süvari ilk insanların kralı ninja ateş geçirmez komando samuray kungfu üstadı zorocuların baş düşmanı kral imparator ejderhaların babası Sayın Monkey D. Luffy olsa keşke.........Yapacak bir şey yok kral bölümün ismi Luffy'miş. Sineye çek.
Hancock düşmez o Coby denen sümüklüye.Sento aslında fena karakter değil az gözükmesine rağmen tasarımı ve dövüş stilini beğeniyorum.Shicibukai'lere gelecek olursak Coby ve Vegapunk'ın malları Atatürk Havalimanı alınlı Hancock'u indirirdiğini gösterir umarım.
Kelepçelenip götürülen Mihawk olursa ne cümbüş olur burada.Vega'nın makineleri şiçiler üzerinde(o anlamda değil) gösterecek bence Oda. Bu bölüme daha vurucu şeyler lazım. Sento biraz mehhh