Büyük ihtimal mitolojiden bir ejderha çıkar.Demek benim sevgili yamatom batı tipli bir ejder hmm şimdi düşünelim sizce nasıl bir şey çıkar?Umarım çok şekilli bir olur ne olur öyle olsun .. Aklıma wow da ki kadın ejderler geliyor fb olarak .
Büyük ihtimal mitolojiden bir ejderha çıkar.Demek benim sevgili yamatom batı tipli bir ejder hmm şimdi düşünelim sizce nasıl bir şey çıkar?Umarım çok şekilli bir olur ne olur öyle olsun .. Aklıma wow da ki kadın ejderler geliyor fb olarak .
Saldırı gelirse nasıl durduracak?Vallaha öyle bekliyorum bir çok kere yazdım bunu.
İchida Sanzen Sekai tekniğinden çeviriyordu bunda ise yukarı paralel olacak şekilde çevirecek. Tek eliyle çevirse uçurur kendini.
Sol eliyle uçacak, sağ eliyle savunacak.Saldırı gelirse nasıl durduracak?
Kolu yorulmaz mı?Sol eliyle uçacak, sağ eliyle savunacak.
Yorulmaz Zoro kaslı.Kolu yorulmaz mı?
Böyle uğraşacağına Tatsumaki yapsa uçar yaYorulmaz Zoro kaslı.
Aklımdaki böyle bir şey.
Koskoca zoro yav bu. Reis yeri gelir tekmeler bile.Yorulmaz Zoro kaslı.
Aklımdaki böyle bir şey.
Artık Yamato fanıyım. Teşekkürler son iki cümle tamamen farklı çevirmişim ben.Tama bir sürü kibidango yapmış, Usopp bunlarla yapay meyve yiyenleri Tama'nın emrine sokacak.
Robin ve Brook, Sanji'yi kurtarmış. Black Maria vs Robin ve Brook başlıyor.
Sasaki, Franky'yi tokatlamış. Franky de robotunu yeni bir forma sokmuş.
Ulti ve Page One, Yamato'nun olduğu yere gelmiş. Yamato, batı tipi kanatlı bir ejderhaya dönüşmüş. Yamato vs. Ulti ve Page One.
Marco, Zoro'yu çatıdaki deliğe fırlatmış, sonra da King'e dalmış. Queen de aşağı inmiş. King vs. Marco, Queen vs. Drake.
Who's Who adamlarına Jinbe'nin dikkatini dağıtmalarını söylemiş. Who's Who vs. Jinbe.
Luffy, Kaido'ya saldıracağı sırada Koca Ana kılıcıyla ona saldırmış, ama uçarak gelen Zoro saldırıyı durdurmuş. Luffy yeni Haki tekniği ile Kaido'dan kan almış. Luffy ve Zoro vs. Kaido ve Koca Ana.