Hiç inanmadım lanBiz konuşurken bunun gelmesi;
Böyle bir şey olursa 1000.bölümün hakkını vermiş olur işte. Hem gaza gelirim hem de duygulanırım. Yıllardır bekliyoruz.
Hiç inanmadım lanBiz konuşurken bunun gelmesi;
Böyle bir şey olursa 1000.bölümün hakkını vermiş olur işte. Hem gaza gelirim hem de duygulanırım. Yıllardır bekliyoruz.
Nepallinin verdiği spoilerdaki ilk maddeyle de bayağı uyumluBiz konuşurken bunun gelmesi;
Üstüne koca ark işlenmiş ölü adamı silüet çizen Oda mı D.'yi açıklayacakmış. Çok zor be.
İnanmak istiyorum ya. Böyle bir şey lazım bu bölüme.Hiç inanmadım lan
Spoiler beklemeye başladım şimdiden. Ne güzel çok umursamıyordum.Nepallinin verdiği spoilerdaki ilk maddeyle de bayağı uyumlu
Ben de pek beklemiyorum D'nin açıklanmasını ama görünce paylaşayım dedim.Üstüne koca ark işlenmiş ölü adamı silüet çizen Oda mı D.'yi açıklayacakmış. Çok zor be.
Spoiler vermeyin diyorlarmış kaynaklara, unut spoilerıSpoiler beklemeye başladım şimdiden. Ne güzel çok umursamıyordum.
Tabi keşke açıklasa. Artur-kun fazla heyecan yapmış. Umarım patlamaz:dBen de pek beklemiyorum D'nin açıklanmasını ama görünce paylaşayım dedim.
Spoiler vermeyin diyorlarmış kaynaklara, unut spoilerı
Hiç sormaTabi keşke açıklasa. Artur-kun fazla heyecan yapmış. Umarım patlamaz:d
Bence Kaido muhabbbetine ters bakıyo ama kız kelimesi de onun için sorunlu. Sonuçta kendisini erkek olarak tanıtıyor. Ama anladığım kadarıyla bu Kikununki gibi bir durum değil. Kendini erkek hissetmekten çok Oden erkek olduğu için erkeğim diyo. Oden kadın olsaydı böyle bir muhabbet geçmezdi yani. Tabii bu senin yorumuna göre psikolojik sorunlu oluyo.
Yamato kendisine kız denildiğinde kızıyor. Yamato ya psikoloji sorunlu birisi ya da Pitou gibi.