Mangada böyle değil. Animecilerin beceriksizliği.Şu tip ve kas kütlesini her mahallede illaki bulursun.
Mangada böyle değil. Animecilerin beceriksizliği.Şu tip ve kas kütlesini her mahallede illaki bulursun.
Onlar Ace'in tek yemesinden zevk alıyorlar ciddi ciddi ben buna inanıyorum artık.Bu bölüm ace fb'si icin heyecanlanan insanları anlamıyorum ace'in kaido dan tek yediğni görmek icin sabırsızlanıyolar.
Sanmam onu da isteyecek kimse yoktur.Eminim kendilerini Big Mom gibi görmek isterler.
Ejderha heykeli fanlara nasıl kaido diye yutturulur? Oynat bakalım."Merhaba arkadaşlar ejderha heykelini nasıl kırdım?"
One Piece okuyan kadın üye kitiLaw mı? Ace getir götürünü yapmış reisin. Dövmeleri > Ace'in dövmeleri. 30 yaş üstü kadını anca üç kılıç ustası mesut edebilir.
Animedekiler Usopp'u TS sonrası ilk bölümden sonra zargana gibi çizdiği için ne beklersinki.Mangada böyle değil. Animecilerin beceriksizliği.
Kadio bence tek vuruşta komaya sokmuştur ya. Öyle bi dayak yemiş ki Ace sonra Beyazsakal'a Wano'dan bahsetmeye utanmış.Ejderha heykeli fanlara nasıl kaido diye yutturulur? Oynat bakalım.
Adam heykel gibi zaten Ace'i de anlıyorum.Ejderha heykeli fanlara nasıl kaido diye yutturulur? Oynat bakalım.
Haklısın manga da daha kötü.Mangada böyle değil. Animecilerin beceriksizliği.
Law'ı mı kıskanıyorsun anlamadım?One Piece okuyan kadın üye kiti
- L*w sev