Valla Luffy, Enes Baturdur savımı savunacağım ben bu fikir niyeyse aklıma çok yattı.Roger künefedir, luffy fıstıklı baklava. Ace de un helvası gibi bir şey olur anca.
Valla Luffy, Enes Baturdur savımı savunacağım ben bu fikir niyeyse aklıma çok yattı.Roger künefedir, luffy fıstıklı baklava. Ace de un helvası gibi bir şey olur anca.
Ace de Nihat Doğan olur o zaman.Valla Luffy, Enes Baturdur savımı savunacağım ben bu fikir niyeyse aklıma çok yattı.
3D kadınlar Ace över ama günün sonunda onları evde Sanji bekler...Açılın da forumdaki kadınlar bu konuda konuşsun, tabi sonuçlar hoşunuza gitmeyebilir
Küçükleri Ace der. Büyükleri Luffy.Açılın da forumdaki kadınlar bu konuda konuşsun, tabi sonuçlar hoşunuza gitmeyebilir
Klasik Soda > Ace flashbackiBoyunsuz Ace'in flashbackini olmadı klasik Soda stili geçiş bölümlerinden birini görürüz.
Umarım evde zoro değil de sanji bekler...3D kadınlar Ace över ama günün sonunda onları evde Sanji bekler...
Küçükleri Ace der. Büyükleri Luffy.
Zoro beklerse yemek yapar içki verir uyursun en azından. Sanji bekliyorsa sıkıntı.Umarım evde zoro değil de sanji bekler...