Roger'i Luffy'e benzer beklerken Ace kopyası gören Luffy'cinin şoku adlı yorum.Bu arada harbiden ace'in roger ile yakından uzaktan alakası yok. Muhtemelen 9 aydan uzun süre anne karnında bekleye bekleye çürümüş yumurta gibi bozuldu adam.
Anne sütü eksikliği de gelişimde etkili tabi.
Bu arada harbiden ace'in roger ile yakından uzaktan alakası yok. Muhtemelen 9 aydan uzun süre anne karnında bekleye bekleye çürümüş yumurta gibi bozuldu adam.
Anne sütü eksikliği de gelişimde etkili tabi.
Burun Ace de yok, anormal kaşlar roger da yok, çil vs yine roger da yok. Kas yapılarına değinmiyorum bile. Yani roger'i ace'e benzetmek roger'a yapılabilecek en büyük hakarettir.Roger'i Luffy'e benzer beklerken Ace kopyası gören Luffy'cinin şoku adlı yorum.
Luffy bu konuda çok geride kalıyo ya...Vardı böyle bir konu en yakışıklı diye lütfü fanları lütfüye vermişti oylarını
Kas fazla olunca yakışıklı olunuyo diye bi şey var da biz mi bilmiyorzYav Ace dediğin adam hilkat garibesinden hallice, giyim zevki olmayan biri. Hele ayağına giydiğiği pabuçlardan bahsetmiyorum bile. Zoro da ise bir karizma var yav. Biri gelip adam'a omuz atsa omzu kırılır. Ama Ace'e aynı şekilde omuz atsa boynum diye ağlamaya başlar donut kafa.
Bundan önceki sayfadaki ace'e bak bakalım aynılar mı?
Bıyıklı Ace beğendi
Avatara Ace koymuşsun bro bari haterlik yapma.Burun Ace de yok, anormal kaşlar roger da yok, çil vs yine roger da yok. Kas yapılarına değinmiyorum bile. Yani roger'i ace'e benzetmek roger'a yapılabilecek en büyük hakarettir.
Çiller anasından gelmiş.Burun Ace de yok, anormal kaşlar roger da yok, çil vs yine roger da yok. Kas yapılarına değinmiyorum bile. Yani roger'i ace'e benzetmek roger'a yapılabilecek en büyük hakarettir.
Luffy Garp'a benziyor bazı farklılıklar olsa da. Tabi Roger ile benzerlikleri de var. Ace de tıp olarak aynı Roger yine benzerlik olarak Roger'a benzerlikler taşısa da kişilik anlamında çok farklılıkları var. Luffy ile Roger'ın çocuksu yönü çok fazla örtüşüyor. Ace de o tarz bir yön göremedik. Daha ciddi idi genellikle. Ace aslında tam sağ kol tiplemesinde çiziliyordu.Roger'i Luffy'e benzer beklerken Ace kopyası gören Luffy'cinin şoku adlı yorum.